Grindsted GIF Serie 2 fodboldherrer tabte til Blåbjerg

Foto: René Lind Gammelmark

Det var en skuffet træner Christian Thorne der har skrevet nedenstående referat fra kampen mod Blåbjerg på udebane lørdag eftermiddag.

Skuffet, godt og grundig skuffet
Serie 2: Blåbjerg BK – Grindsted GIF: 2-0 (0-0)

Fodbold er et vidunderligt træls spil. Den ene weekend er man helt oppe at ringe og den næste helt nede og skrabe humørbunden.

I lørdagens opgør var målet at bringe os alvorligt ind i slaget om toppen af rækken, og der skulle hentes tre point hos puljens førerhold. I en chancefattig kamp formåede vi desværre slet ikke at nå et niveau, vi før har præsteret. Det nærmeste vi kom en scoring var efter ca. en halv time, da Emil Hergott Hansen sendte et frispark på stolpen, og Sebastian Svejstrup var lige en brøkdel for sent på riposten, og læderet blev sendt i siddenettet. Yderligt har vi et par muligheder i anden halvleg, men uden gevinst. Heller ikke vores modstander formår at kreere mange muligheder, men modsat os var de bare dygtige afsluttere. En egentlig meget lige kamp ender med sejr til hjemmeholdet, der nu er storfavoritter til den direkte oprykning. Og vi står tilbage med en ringe følelse. Vi kan ikke forvente at placere os som en alvorlig bejler til oprykning, når så mange ikke rammer et acceptabelt niveau. Og det kan jeg roligt skrive, for jeg ved, at de også selv har den opfattelse.


Dagens spiller, Oliver Jakobsen, er en af undtagelserne. Man kan kun imponeres af den vilje og arbejdsomhed, som den lille (og brølstærke) tømrer igen og igen viser i vore kampe. Det må egentligt gerne smitte af på flere af de andre. Ja, dér er jeg lidt ude med riven. Men det er berettiget.

47.: 1-0
92.: 2-0

Kampens spiller: Oliver Jakobsen

Trup:
Martin Kongsager
Sebastian Øhlenschlæger
Oliver Jakobsen
Kasper Knudsen
Patrick Lauridsen
Sebastian Nørbygaard
Christoffer Wutborg
Jesper Dahl Schmidt
Sebastian Svejstrup
Simon Poulsen
Emil Hergott Hansen
Jakob Hedegaard Vikær
Christian Andreas Hansen
Morten Hedegaard Pedersen