Lynghedens Lykkebørn fejrede titlen som Årets Forening i Billund Kommune 2019

Foto: René Lind Gammelmark

Lynghedens Lykkebørn træner hver tirsdag eftermiddag fra 14.30 til 15.30 i MAGION’s hal 3.

Der er godt 30 børn der deltager, og der er omkring 10 hjælpere, hvoraf de tre er nye.   Mette Sommerlund fra Lynghedens Lykkebørn havde lavet en speciel afslutning på dagens træning her før efterårsferien, for fredag den 27. september 2019 blev Lynghedens Lykkebørn nemlig kåret som Årets Forening 2019.

Med titlen som årets forening fulgte en pokal og et diplom. Det synes Marianne Jul Jensen og Anne Mette Brandt Ringgive skulle fejres, så de havde sørget for dagens overraskelse til børnene. Børnene fik børnechampagne og flødeboller, og nogen af børnene drak champagnen af pokalen.

Mette Sommerlund fortæller at de gerne vil have flere frivillige hjælpere, og at hun er glad for den rigtig store opbakning de har fået, både med så mange deltagende børn og også med alle hjæperne. Det er altid dejligt at komme her over og møde alle de glade børn, for hvis humøret ikke er i top når man møder op, så er det garanteret det når man går herfra, for børnene er rigtig glade.

Skulle du have lyst til at blive frivillig hjælper kan du via facebooksiden  hvor du kan tilmelde dig, eller du kan ringe på tlf 60641136 og snakke med Marianne Jul Jensen der står for koordineringen af de frivillige

 

Du kan læse mere om Lynghedens Lykkebørn her:

Du kan læse mere om Lykkeliga her

Foto: René Lind Gammelmark

Foto: René Lind Gammelmark

Foto: René Lind Gammelmark

Foto: René Lind Gammelmark

Foto: René Lind Gammelmark

Foto: René Lind Gammelmark

Foto: René Lind Gammelmark

Foto: René Lind Gammelmark

Foto: René Lind Gammelmark

Foto: René Lind Gammelmark

Foto: René Lind Gammelmark