Vorbasse Fritidscenter: Få et velfortjent bad efter træning

Vorbasse Fritidscenter Foto: René Lind Gammelmark

Siden midt i september kan endnu flere nyde et velfortjent bad i Vorbasse Fritidscenter. Mange brushoveder er nemlig blevet udskiftet i løbet af august og september måned.

Nye brushoveder
I Vorbasse Fritidscenter (VFC) kan brugere selvfølgelig tage et velfortjent brusebad efter træningen eller kampen. Nogle steder i centret har det været en fornøjelse, andre steder har det ikke været en oplevelse at skrive hjem om. Årsagen har blandt andet været brushoveder, som nu er blevet erstattet med en forbedret version.

Støtteforeningen VFC
Vorbasse Fritidscentrets støtteforening har igen økonomisk hjulpet til, så dette projekt kunne blive realiseret. Foreningen organiserer hvert år 2 bankospil (uge 29 og uge 42) og Running Dinner (uge 41). Desuden passer de barvagter i Pubben og parkeringspladsen foran og bagved centret i forbindelse med Vorbasse Marked. I løbet af de sidste 10-15 år har foreningen været en økonomisk og praktisk hjælpemotor til udvidelse af centret med en ekstra hal og masser af andre nyanskaffelser og forbedringer til gavn for centrets brugere.

I 2020 får omklædningsrum og badeområderne ved hallerne og svømmehallen en kærlig hånd i samarbejde med Kommunale Ejendomme ved Billund Kommune, der også står for finansiering af projektet. Blandt andet fliserne og gulvet skal der ses nærmere på.

Ny belysning i hal 1 – vi skal passe på miljøet
I uge 41 og 42 skiftes det gamle lyssystem ud med ny LED-belysning. Dette vil betyde en væsentlig forbedring af lysforholdene i hal 1. Desuden vil dette også kunne mærkes på elregningen. Motionsrummet fik LED-belysning i april 2019. Resten af Vorbasse Fritidscenter skulle også gerne skifte til LED i løbet af de næste år.

Stor drøm – solceller på taget
I Vorbasse Fritidscenter bruges en del elektricitet til bl.a. belysning og til varmepumper, som forsyner centret med jordvarme. Især svømmehallen bruger en del energi. En stor drøm, som medarbejdere og ledelse har, er at montere solceller på de mange tagflader. Centret er ved at undersøge mulighederne med hensyn til økonomi og lovgivning.