Efterårsferien starter på løbebanen ved Den Internationale Skole i Billund

Foto: Den Internationale Skole i Billund

Når Danmarks skoleelever på fredag skyder efterårsferien i gang med Skolernes Motionsdag, kommer det på den Internationale Skole i Billund til at foregå på et helt nyt idrætsanlæg.

VÆBNET MED TÅLMODIGHED
Idrætsanlægget har været længe undervejs, blandt andet fordi området over flere år blev brugt til at kanalisere vand væk fra midtbyen, mens LEGO House blev bygget.

”Vores idrætslærere har ventet virkeligt længe på at få en mulighed for at flytte idrætsundervisningen udenfor”, siger serviceleder Bent Meldgaard. ”De har selvfølgelig brugt skoven, tennisbanerne og anlægget mens vi har ventet, men det bliver noget helt andet nu med både atletikstadion, multibane, basketbane, 7-mands fodboldbane, udendørs styrketræningsmuligheder – og så den 400 meter lange løbebane.”

BILLUND LØBEKLUB STOD VAGT
Vejret har flere gange forsinket færdiggørelsen af anlægget, men nu bliver det færdigt – blandt andet med hjælp fra Billund Løbeklub, der stod vagt ved løbebanen en hel nat for at forhindre at banens overflade blev ødelagt af de dyr der (også!) løber i området.

FLERE MULIGHEDER FOR BØRNENE
Idrætslærerne på den Internationale Skole glæder sig til at anlægget endelig kan tages i brug. ”Det bliver rigtig godt for børnene med det nye område, og det giver nogle helt andre muligheder i idræt, når man for eksempel kan løbe på en rigtig løbebane”, siger Yusri Hassim, en af skolens idrætslærere. ”Vi kan gøre så meget mere med idræt og sport udenfor nu – også indenfor atletikområdet”, tilføjer han.
På fredag bliver anlægget taget i brug når skolens børn mellem klokken 9-11:30 løber Skolernes Motionsløb.
Det nye idrætsanlæg er anlagt bagved skolens idrætshal, og man er velkommen til at komme forbi og løbe en tur på banen skriver den internationale skole i en pressemeddelelse.

Foto: Den Internationale Skole i Billund

Foto: Den Internationale Skole i Billund