Modeshow hos Roseanne i Grindsted

Foto: René Lind Gammelmark

47 kvinder var samlet hos tøjbutikken Roseanne i Borgergade i Grindsted tirsdag aften.

Lise Vinther Sørensen og personalet havde nemlig arrangeret modeshow i butikken. Det er ved at være nogle år siden der sidst har været afholdt modeshow i forretningen fortalte Lise, og det er fordi der ikke tidligere var plads til det da det var Solo der ejede butikken, men efter hun sammen med hendes datter og svigersøn overtog forretningen og ændrede navn til Roseanne er der igen blevet plads til at kunne afholde modeshows. Til aftenens modeshow var der som sædvanligt en masse præmiere der blev udtrykket på billetterne.

Rabatkort:
Som en nyhed har Roseanne indført rabatkort, hvor man på rabatkortet får skrevet sine indkøbsbeløb på, og når man har købt 10 gange får man 10% af det beløb man har købt for (gælde dog ikke i forvejen nedsatte varer).

Klik på billederne under artiklen for at se dem i stor størrelse