Spejderne holder julemarked i Enghuset i Grindsted den 30. november

Arkivfoto: René Lind Gammelmark

Efter en dejlig sommer er De grønne pigespejdere og FDF i Enghuset kommet rigtig godt i gang med sjove og spændende aktiviteter. FDF har været rundt i byen og sælge lodsedler, Pigespejderne forsætter med 100 års jubilæet, og der er gang i spejderarbejdet i Enghuset hver dag.

Planlægningen af vores årlige julemarked I Enghuset er også i fuld gang.

Julemarked foregår i år lørdag den 30. november kl. 10-15. Det er en uge senere end vi plejer, men vi har planlagt det samme weekend som juleoptog, så der er lagt op til masser af julehygge i weekenden med første søndag i advent.

Men inden Julemarked kan løbe af staben, skal der planlægges og forberedes en masse. Vi skal have bagt brunkager, solgt vores julekalender, lavet dekorationer og fundet gaver til tombolaer og børneboder. Derfor vil I se en masse spejdere og FDF’er ude i byen, vi håber I vil tage rigtig godt imod dem. Vi vil gøre alt for at der den 30. november dufter og gran og brunkager og er skabt ægte julestemning i Enghuset skriver De grønne pigespejdere og FDF’er fra Enghuset i Grindsted i en pressemeddelelse.

Foto: Henning Larsen

Foto: Henning Larsen