Overlev din uddannelse – gratis foredrag på Grindsted Gymnasium & HF

Foto: René Lind Gammelmark

Torsdag den 7. november fra kl. 15 til 17 holder Flemming Tiro Lund og Tobias Højgaard Sørensen foredrag på Grindsted Gymnasium & HF.

Langt over 50% af alle der er i gang med uddannelse, piner sig selv hver dag. De har ondt i maven, de er kede af det og de går konstant og vurderer om de skal droppe ud af uddannelsen. Jeg tør godt sige at dette foredrag som Tobias Højgaard Sørensen og jeg kommer og præsenterer ganske gratis,  vil gøre en forskel. Du vil få ændringer i søvn, energi, livsglæde, koncentration og det vil positivt påvirke resultatet af din skolegang og eksamen. Der er desværre rigtig mange der ønsker at vågne op en morgen, og skolen er brændt og forsvundet, sammen med alle bekymringerne. Der er desværre mange der bare venter og ikke for gjort noget ved det, fordi det ser ofte uoverskueligt ud. ”gør du det samme i dag, som i går, så får du samme resultat” En rigtig træls sætning for dig der sidder med udfordringen, fordi du ved det jo godt, men uanset det, så er det sandt – det kræver at ville gøre noget andet.

Tobias og jeg kommer ikke med kloge ord vi har læst, men vi kommer med erfaringer vi selv har hentet, derfor håber vi meget at der er mange der tager imod tilbuddet. Jeg har netop været hos Grundfos i Bjerringbro og holde et lignende foredrag og der var 60 tilmeldte lærlinge og elever. Foredraget var 2 timer, men efter yderligere 30 minutter stod der stadig elever, der havde spørgsmål om emnet, så jeg er sikker på at vi har ramt noget der har de unges interesse skriver Flemming Tiro Lund i en pressemeddelelse.

Vil du lære at få styr på kroppen og sindet ?
Få bedre koncentration ?
Mærke dig selv og blive en haj til at planlægge ?

Det er gratis at deltage i foredraget,  tilmelding skal ske via via sms på 2879 1856

 

Tobias Højgaard Sørensen
Er musiker, specialiceret i kropssprog og performance. Med erfaring i PTSD, angst og depression giver han dig værktøjerne til at komme igennem dine studier

Flemming Tiro Lund
Er hypnoseterapeut og coach, med lang erfaring indenfor sport og mental træning. Han giver dig motivation og redskaber som styrker dit selvværd, samt lærer dig at tage kontrol over dine tanker.