Halloween for voksne i Sdr.Omme

Foto: Andreas Lischka fra Pixabay

Lørdag den 26. oktober kl. 21.00 inviterer Sdr.Omme Borger & Erhverv til Halloween for voksne på Stadion i Sdr.Omme

Når mørket falder på og uhyggen venter byder Sdr. Omme Borger & Erhverv velkommen til en skræmmende aften i nattens mulm og mørke. Engle og dæmoner venter på jer.   Vi venter på jer i mørket ved de knirkende gynger nær de sårede sportsfolk, hvor tørsten kan slukkes inden uhyggen for alvor tager over. Er du modig og over 18 år, kan du komme selv, eller tage 4 ofre under armen.

Du skal være opmærksom og skarp, for kun de skarpeste får del i skatten. De af jer der klarer turen gennem skovens mørke, kan efterfølgende sørge over de tabte sjæle med en øl på Pubben skriver Borger og Erhverv.

Hvis du tør, så send en SMS til Momo på tlf. 4259 4170 senest den 23. oktober 2019