Se de mange billeder: Efterårsferie på Museumscenter Karensminde

Foto: Bent Nielsen, Karensmindes Venner

Der var masser af aktiviteter på Museumscenter Karensminde i efterårsferien.

Tirsdag blev der slagtet fjerkræ, presset æblemost og brygget øl. Ude i marken blev der taget kartofler op. I det gamle køkken blevet der lavet postej med rævehaler (amaranth) dyrket i køkkenhaven og rå grønkålssalat med rødløg, æbler og tranebær. Grønkålen er dyrket i køkkenhaven.

Foto: Bent Nielsen, Karensmindes Venner

Tirsdag og onsdag var der gang i smedeværkstedet og det kreative værksted. Der blev solgt vafler i laden og der blev snittet roelygter.  Kaffestuen var åben og hestevognen kørte.

Onsdag blev der slagtet og parteret en gris, grisen gik stille og roligt ud af stalden, og den nåede ikke at skrige før den var slagtet.  I det gamle køkken blev der lavet blodpølse skriver Bent Nielsen fra Karensmindes Venner til Netavisen Grindsted.

Foto: Bent Nielsen, Karensmindes Venner

Torsdag er den helt store suppedag på Karensminde. I køkkenet bliver der lavet mange forskellige slags supper, efter opskrifterne fra den gamle kogebog.

Klik på billederne under artiklen for at se dem i stor størrelse