Nyt byrum åbner i Billund: FRIRUM – Playlines nye midlertidige byrum

Arkivfoto: René Lind Gammelmark

Den 31. oktober åbner et nyt byrum i Billund: Frirum.

Frirum er et mødested som bliver noget for sig selv. Det vil ikke umiddelbart synes af meget, men giver mulighed for en masse.

Frirum er nemlig tænkt som et sted, som eksempelvis skolerne kan benytte til undervisning eller som “udstillingsrum” for projekter. Et sted hvor børn og unge kan designe og bygge møbler i samarbejde med CoC Playful Minds eller elever fra FGU Trekanten Billund. Et sted hvor biblioteket kan rykke ud, når solen skinner, og hvor Billund Kulturskole kan afholde koncerter og lave tegneundervisning. Et sted hvor ældre fra Billund Plejecenter kan drikke kaffe og observere byggepladsen på den anden side af vejen. Et sted man kan mødes spontant og bare ”hænge ud”. – Kort sagt: kun fantasien sætter grænser for, hvordan du vil anvende Frirum!

Over tid vil byrummet blive udbygget med nye faciliteter, aktiviteter og kreationer, der afspejler idéer og projekter blandt stedets brugere, og hvordan du og andre kan og ønsker at bidrage til stedet.

 Netop nu arbejder elever fra håndværkslinjen på FGU Trekanten Billund hårdt på at blive færdige med både shelter og møbler, og vores medarbejdere i Park og Vej graver og stamper, så alt står klart til indvielsen af Frirum den 31. oktober. – Og du er inviteret!  Så følg med på Billund Kommunes facebookside, hvor du snart vil modtage din ”invitation” skriver Billund Kommune på deres facebookside.

Tag vel imod og pas godt på vores alles nye Frirum!  – PS: Vil du vide mere om Playline? Så læs med på www.byudvikling.billund.dk/playline.

 

Vi anvender cookies for at sikre at vi giver dig den bedst mulige oplevelse af vores website.
Hvis du vælger ikke at aktivere cookies, fungerer siden ikke optimalt, angiv dit valg til højre.

Cookie indstillinger

Nedenfor kan du vælge hvilke typer cookies du vil tillade fra hjemmesiden, klik på "Gem cookie indstillinger" for at angive dit valg.

Funktions cookiesSiden benytter funktions cookies, disse er nødvendige for at siden fungerer.

Analytiske cookiesSiden benytter analytiske cookies, således at vi kan analysere besøg, og optimere hjemmesiden.

Social mediaSiden benytter ikke social media cookies.

ReklameSiden benytter ikke reklame relaterede cookies.

AndreSiden benytter 3 part cookies, bla. til funktionalitet af siden, der bliver ikke gemt personlige informationer.