Viljen til at leve et normalt liv – foredrag med Rune Mogensen på Ungdomsgården.

Den 29. oktober er der på Ungdomsgården i Grindsted et foredrag med Rune Bang Mogensen der har knogleskørhed.

Foredraget starter kl. 19 og slutter kl. 21 og det koster 60 kr. pr. person inkl.kaffe og kage, og er arrangeret af Cystisk Fibrose Syddanmark.

Tilmelding skal ske på mobil 2445 4495

Rune Bang Mogensen skriver følgende om foredraget:
“Jeg har længe gjort mig tanker om at skulle holde foredrag. Egentligt har jeg holdt mig tilbage for i mit hoved er jeg jo bare ‘Rune fra Ulstrup med lort på dækket’. Så spændende er jeg da heller ikke! Jeg tænker dog alligevel, at jeg har en historie, nogle budskaber og nogle spændende perspektiver på livet, som jeg gerne vil ud med – og derfor vil jeg gerne holde foredrag.
Jeg har en tro på, at jeg gennem min historie kan være med inspirere mit publikum til at reflektere over deres eget liv; “hvad er egentligt vigtigt?”, “sætter jeg ordentligt pris på det, jeg nu engang har?”, “hvad betyder noget for mig?”, ” hvordan man holder humøret oppe, selvom livet til tider kan være imod en?”.

Jeg tilpasser mit foredrag efter mit publikum. Mit foredrag kommer dog uanset hvad blandt andet til at handle om; fightervilje, alt for mange hospitalsbesøg, brudte drømme, sorg, en ‘du skal være så normal som andre’-tilgang, frygt, positivt livssyn, fordomme, stædighed, røverhistorier, fandenivoldskhed, kærlighed, en vanvittig familie på godt og ondt, berøringsangst, uforudsigelighed og en kæmpe stor portion selvironi og humor”.

Se mere på