Svend Erik Jensen kan fejre 40 års jubilæum d. 29. oktober 2019 hos DuPont Grindsted.

PR-Foto: DuPont

SEJ er Svend Eriks initialer og det må man sige kendetegner ham ret godt. 40 år på samme arbejdsplads er SEJ. En arbejdsplads, som har udviklet sig enormt gennem den tid. Både produktionsmæssigt, men også administrationsmæssigt, hvor kuglepennen er byttet ud med avancerede PC- og computerprogrammer, som kræver sit at sætte sig ind i. Den udvikling har Svend Erik formået at følge med i gennem alle 40 år.

Svend Erik startede den 29. oktober 1979 som ufaglært medarbejder i sovemiddelfærdiggørelsesfabrikken. Efter knap 10 år bliver han undermester i Aroma-afdelingen og i 1995 bliver Svend Erik udnævnt til mester.

I 2005 overflyttes Svend Erik til Fabrik 017 som mester. Jobbet som mester og produktionssupporter i 017 bestrider han i 12 år indtil 1. juli 2017, hvor han tager udfordringen op som portvagt på DuPont.

Her er Svend Erik med til at kontrollere alt færdsel ud og ind gennem porten på DuPont, sammen med mange andre opgaver som portvagt.

Svend Erik har altid et smil på læben og udstråler godt humør. Han er vellidt blandt sine kollegaer og hjælper gerne med en ekstra vagt, hvis der er behov for det skriver DuPont.

Jubilæet fejres tirsdag d. 29. oktober 2019 med en reception kl. 09.30, samt efterfølgende frokost for familie, venner og kollegaer.