Hvor spiser man bedst i Billund? Ny app har udregnet gæsternes foretrukne spisesteder

Foto: René Lind Gammelmark

Hvor finder man egentlig det bedste sted at spise ud når man er i Billund? Er det på de endnu ret nye og smarte platforme Instagram og Facebook, eller bør man stadig tage TripAdvisor med på råd?

Det behøver du ikke overveje længere. Den nye og brugervenlige restaurant app Eatie har nemlig indsamlet alle gæsterne anmeldelser ét sted, og sørger derfor for at du altid kan finde byens bedste restauranter.

Eatie er nemlig Danmarks tekniske svar på IMDb. Her finder man altid et godt sted at spise ude, uanset hvor man befinder sig i landet. Alle landets spisesteder er nemlig inkluderet i appen. Eatie skaber overblik og gennemsigtighed på hele den danske madscene og til dette formål har man indsamlet over 2.5 millioner anmeldelser for over 6000 spisesteder i landet. 

Husk at du nu også kan finde de bedste spisesteder i Sverige, da Eatie for nyligt har indkluderet det svenske marked på appen. 

Som bruger giver Eatie dig mulighed for at segmentere i beliggenhed, pris, madtype og Eatie-score. Du kan derfor altid føle dig sikker på, at finde det rigtige sted at spise ude skriver Eatie i en pressemeddelelse.

Men hvor spiser man egentlig bedst i Billund?

Topliste over bedste spisesteder i Billund
Eatie har udregnet en topliste for alle de største byer i landet, så du altid nemt kan få overblik over spisestedernes anmeldelser fra TripAdvisor, Google og Facebook. Ved at indsamle anmeldelserne fra alle de store anmeldelsessites udregner en algoritme et vægtet gennemsnit mellem 1 og 10 for alle spisesteder, som gør det muligt at rangere spisestederne udelukkende ud fra gæsternes mangfoldige meninger om service, mad og andet.

“Vi indsamler data, som allerede eksisterer på nettet og laver et samlet overblik over spisestedernes bedømmelser. Det håber vi gør det lettere at finde de bedste spisesteder i nærheden og booke bord. Hvis man finder spændende spisesteder på appen, som man gerne vil besøge i fremtiden, kan man også gemme dem på en liste i appen,” siger Morten Lie Jørgensen, direktør i Eatie.

 

Ristorante Bellini napper førstepladsen
Med en flot score på 9.3 ud af 10 er Ristorante Bellini Billunds bedste. Gæsterne siger blandt andet, at maden er fantastisk frisk og lækker, servicen er god og at Ristorante Bellini er et rigtigt hyggeligt sted. Så næste gang man trænger til en seriøst god pizza, viser Eaties indsamling af flere tusinde anmeldelser, at Ristorante Bellini er et favoritvalg blandt gæsterne. 

Top 5:

  1. Ristorante Bellini – 9.3 ud af 10
  2. Le Gourmet – 9.2
  3. REFBORG Spiseri – 8.6
  4. MINI CHEF – 8.3
  5. Billund Pizza Steakhouse – 8.3

Se hele Billunds topliste her: https://www.eatie.dk/bedste-restauranter-7190-billund

Vi anvender cookies for at sikre at vi giver dig den bedst mulige oplevelse af vores website.
Hvis du vælger ikke at aktivere cookies, fungerer siden ikke optimalt, angiv dit valg til højre.

Cookie indstillinger

Nedenfor kan du vælge hvilke typer cookies du vil tillade fra hjemmesiden, klik på "Gem cookie indstillinger" for at angive dit valg.

Funktions cookiesSiden benytter funktions cookies, disse er nødvendige for at siden fungerer.

Analytiske cookiesSiden benytter analytiske cookies, således at vi kan analysere besøg, og optimere hjemmesiden.

Social mediaSiden benytter ikke social media cookies.

ReklameSiden benytter ikke reklame relaterede cookies.

AndreSiden benytter 3 part cookies, bla. til funktionalitet af siden, der bliver ikke gemt personlige informationer.