Rasmus Seebach kommer til Musik i Gryden lørdag den 1. august 2020

Rasmus Seebach - Foto: René Lind Gammelmark

Lørdag den 1. august 2020 er der Musik i Gryden på Grindsted Stadion for 17. år i træk. Billetsalget starter fredag den 25. oktober, og de første 2.000 billetter sælges til en SÆRPRIS à 425 kr. + gebyr

Rasmus Seebach gæstede Musik i Gryden i 2018 med sit fantastiske show og tog publikum med storm. Næste år gør han det igen med hits som ”Natteravn”, ”Lidt i fem”, ”Engel” og med mange af de andre kæmpehits skaber han ægte magi i samarbejde med sit publikum. Han har netop udgivet et par nye numre ”Lovesong” og ”Beautiful”, der allerede er blevet meget populære, og der er flere hits på vej.

Rasmus Seebach er lige nu det eneste navn, der offentliggøres, men arrangørerne lover han får selskab af andre stærke navne.

Følg med på Facebook og/eller www.musikigryden.dk hvor vi efterhånden vil løfte sløret for resten af næste års program til Musik i Gryden.

  • Vi har faktisk øget musikbudgettet i forhold til tidligere år, og vi er tæt på at have et samlet program med seks stærke navne, og foreløbig har vi underskrift fra Rasmus Seebach, siger Kurt Holm fra koncertudvalget i Musik i Gryden.

Billetter med rabat sælges fra fredag den 25. oktober 2019 og kun på musikigryden.dk

Billetsalget starter fredag den 25. oktober, og de første 2.000 billetter sælges til en SÆRPRIS à 425 kr. plus gebyr. Når de 2.000 billetter er solgt, stiger prisen til 575 kr. + gebyr.

  • Vi vil gerne belønne de gæster, som år efter år køber deres billet med det samme. Det er vigtigt med en god start på salget og vi skal da også være ærlige at sige, at vi håber på at sælge flere billetter end i år, hvor vi solgte 3.270 billetter, siger Kurt Holm.

Billetterne kan i år kun købes via www.musikigryden.dk., da langt hovedparten af salget  sker via hjemmesiden, og derfor har arrangørerne valgt at gøre det til det eneste salgssted.

 Fakta om Musik i Gryden
 Endags koncert som arrangeres af fodbold, gymnastik og håndbold i Grindsted GIF. Et koncertudvalg på 7 mand står bag arrangementet på Grindsted Stadion (Gryden), hvor omkring 500 frivillige er involveret og ligger rigtig mange arbejdstimer for gennem en god koncertoplevelse at tjene penge til ungdomsarbejdet i GGIF. Mange frivillige har været med i alle år.  Der er plads til 4.500 gæster i Gryden, hvor der er gjort rigtig meget ud af forholdene med legeplads for børn, gode varierede madtilbud og fine toiletfaciliteter.

I år deltog der 3.270 i koncerten i år, og det gav et mindre overskud på ca. 50.000 kr.