KrummeKlubben fylder 20 år: GuldBageren Grindsted inviterer til fødselsdagskage

GuldBageren Grindsted fejrer Krummeklubbens 20-års fødselsdag og lancerer i den anledning pynt-selv-kagemanden. Fredag den 1. november byder bageriet på Krogagervej på en mini-fødselsdagskagemand.

Husker du Bagetto, Rossini, Kalle Kagerulle og Børge Brunsviger? Det er maskotterne fra KrummeKlubben. Sammen med deres forældre og bedsteforældre har børn igennem 20 år nu indsamlet Krummemønter i deres samlehæfter, der kan veksles til en Bagetto-bamse eller andre gaver. Det fejrer GuldBageren Grindsted ved at byde alle børn ifølge med voksne på en mini-fødselsdagskagemand i bageriet på Krogagervej fredag den 1. november fra klokken 14.00 til 17.00. I samme anledning har GuldBageren i Grindsted valgt at uddele dobbelt så mange Krummemønter som normalt fra den 1. november og resten af året.

Vi glæder os rigtig meget til at fejre KrummeKlubbens 20-års fødselsdag med kagemand til alle. Og vi håber, at den kan være med til at skabe lige så mange gode oplevelser i fremtiden, som den har gjort tidligere, siger Jørgen Fuglsang, der er bagermester hos GuldBageren Grindsted i en pressemeddelelse.

Kvalitetstid i køkkenet
Forældre bruger i dag mere tid sammen med børnene end tidligere, og det glæder bagermesteren i Grindsted. I forbindelse med KrummeKlubbens 20-års jubilæum lanceres nemlig pynt-selv-kagemanden, der skal give børnefamilierne mere kvalitetstid sammen i køkkenet, når fødselsdagene skal fejres. Med det nye koncept behøver forældrene ikke stresse over at bage fødselsdagskagen. I stedet for at få en færdigpyntet kagemand kommer pynten ved siden, og man kan koncentrere sig om at hygge sig med børnene om at pynte kagen.

Fredag den 1. november fra 14-17 byder GuldBageren på Krogagervej i Grindsted alle børn ifølge med voksne på en mini-kagemand i anledning af KrummeKlubbens 20-års jubilæum. Og fra den 1. november og året ud giver GuldBageren dobbelt op på krummemønter, når der købes for 25 kroner, så børnene kan samle ind til en Bagetto-mus eller en Kalle Kagerulle-bamse.

GuldBageren er en frivillig kæde med 12 butikker over hele Danmark, der er ejet af bagermestre og -fruer. Funderet på stolte håndværkstraditioner supporterer kæden de lokale GuldBagere med produktudvikling, indkøb og markedsføring. GuldBageren er blandt andet kendt for børnefamiliekonceptet KrummeKlubben. www.GuldBageren.dk   

Jørgen Fuglsang – PR-Foto