Nu i Grindsted: Danmarks bedste romkugler

PR-Foto

Kældervin i Give startede den 4. oktober med at introducere salg af Danmarks bedste romkugler, der importeres fra det berømte bageri i Nørre Aaby, som producerer de populære lækkerier. Fremover bliver der nu mulighed for at købe romkuglerne i Grindsted. Den 2. og 3. november bliver der mulighed for at købe romkuglerne på julemessen i Magion. Her vil du kunne Romkuglerne på standen hos mio-ami og selvfølgelig også på standen hos Kælder-vin fra Give.

20. marts  sidste år blev Danmarks bedste romkugler kåret på madmessen Foodexpo i Herning, hvor Bager- og Konditormestre i Danmark kårede den bedste udgave af en af Danmarks bedst sælgende kager, heriblandt den altid folkekære romkugle.

Det var bagermester Carsten Matthiesen fra Nørre Aaby Bageri i SuperBrugsen i Nr. Aaby, der løb med prisen for Danmarks bedste romkugle, og siden da er det gået stærkt i det lille bageri i SuperBrugsen.

Bageriet har haft rigtig, rigtig travlt med at sælge romkugler i hundredetusindevis. Borgere fra hele landet er strømmet til Nr. Aaby for at købe de berømte og velsmagende romkugler, men nu kan borgerne i Give, Grindsted og omegn godt spare sig turen til det fynske.

Pia og Johnny Mortensen fra Kælder-vin har nemlig lavet aftale med Carsten Matthiesen om salg af de populære romkugler.

– Vi har jo godt lagt mærke til, hvordan salget af de fynske romkugler er eksploderet. Og da vi jo i forvejen sælger Gives bedste rom, er det vel kun naturligt, at vi også tilbyder Danmarks bedste romkugler i vores butik. For det første er det jo en fantastisk vare at få på hylderne både for os og vores kunder, og for det andet er det en fin lille gimmick, at vi her i byen både sælger både byens bedste rom og Danmarks bedste romkugler, lyder det fra Johnny Mortensen med et skævt smil i en pressemeddelelse.

Pia og Johnny udvider nu med en salgskanal i Grindsted. De har indgået en aftale med Sanne fra mio-ami, Vestergade 5 i Grindsted, med henblik på få Danmarks bedste romkugler til Grindsted. Efter julemesse vil der mulighed for at købe romkuglerne fredag og lørdag.