Ole Dalsgaard Pedersen signerer sin bog den 1. november i Bog og Idé

Den 1. november kommer Ole Dalsgaard Pedersen til Bog og Idé i Grindsted, hvor han signerer sin roman “Ned til fjorden” der blev udgivet den 14. oktober.

Det foregår fra kl. 16 til 17 hos Bog og Idé på Vestergade i Grindsted.

Om romanen
Ned til fjorden starter i et trøstesløst rækkehuskvarter i 1990’ernes Udkantsdanmark, hvor den 32-årige Kjeld er fanget i en livskrise. Efter mange år som passiv universitetsstuderende har han fået et arbejde, han ikke kan bestride, i en lille øde by nær fjorden. Han gemmer sig i sin lejlighed, mens han er på tre lange erindringsrejser tilbage til barndommens og ungdommens miljøer.

I et bondesamfund i 1960’erne mærker Kjeld som barn brydningen mellem det gamle og det nye, og som teenager drages han mod alkohol, piger, knallerter og ungdomsoprørets musik. I et studiemiljø i startfirsernes Aarhus er den utilpassede Kjeld, i hvert fald på overfladen, i opposition til alt det etablerede, og punk og undergrundsmusik inspirerer ham i oprøret.

Mens Kjeld er på disse erindringsrejser, sker der foruroligende ting lige udenfor, og til sidst flygter han i blinde – fra lejligheden og fortiden.

Om Ole Dalsgaard Pedersen
Ole Dalsgaard Pedersen (f. i 1959) er opvokset ved Limfjorden nord for Skive. Han har undervist i dansk og dramatik på Grindsted Gymnasium siden 1992. Ned til fjorden er hans debut som roman-forfatter. Han har tidligere fået udgivet novellen ’Ophør’ samt to skuespil på Dansk Teaterforlag.