Charming Kiss på titeljagt

Charming Kiss og kusken Mads Hjortsballe jagter årets 6. sejr på hjemmebanen i Billund. - PR-Foto

Familien Hjortsballe kunne ved afslutningen af sidste sæson oplyse, at målet med deres derbydeltager Charming Kiss i 2019 var at hente titlen ”Årets Hest” på hjemmebanen i Billund. I torsdagens 4. løb – ”Duvils Amatørserie” – skal Charming Kiss forsøge at hente årets 6. sejr i Billund, og dermed ligge yderligere afstand til den nærmeste forfølger Calvin Ice der har sejret 4 gange. Charming Kiss og Mads Hjortsballe er belastet med toptillæg på 60 meter i det 10 hestes store felt. På papiret ligner det en overkommelig opgave, hvor den værste konkurrent måske bliver Gentleman, der ligeledes har 60 meters tillæg.

Hvem vinder det traditionsrige løb om Billund Kommunes Vandrepokal?
Siden OZTH i 1973 vandt den første udgave af løbet om Billund Kommunes Vandrepokal er der løbet meget vand i åren. I dag skal 8 ekvipager dyste om en aktie i vandrepokalen. Morten Juul sender kollega Rene Kjær ud med en ny spændende tyskfødt hest i form af Joker Newport. Hesten har vist god fart ved sine starter i Holland og Tyskland, og disse tider bør række til sejr i Danmarksdebuten.

Løbsdagen indledes kl. 17.00, og der afvikles 9 travløb samt 2 ponyløb. Som altid er der gratis entre på Billund Trav skriver de i en pressemeddelelse.