GGIF’s 2.divisions håndboldherrer vandt 18-29 over Fredericia

Mandag aften spillede GGIF Håndbolds 2. divisions herrer kamp mod Fredericia FHK’s andethold i Fredericia, og kampen endte med en stor sejr til Grindsted.

Du kan herunder læse GGIF Håndbolds referat fra kampen som Netavisen Grindsted bringer i samarbejde med GGIF Håndbold.

5. sejr i træk efter en mandag aften i Fredericia.

Mandag aften spillede GGIF’s 2. division herrer deres 5 kamp i denne sæson. Denne gang en på papiret svær udebanekamp en hverdagsaften i Fredericia mod FHK’s andethold. GGIF fik dog afviklet kampen rigtig fint, og efter at have ført hele kampen, fik de trukket fra til sidst og vandt i sikker stil 18-29.

FHK forsøgte fra kampens start at trække tempoet ud af kampen og spille lange disciplinerede angreb, og de gav en lidt langtrukken halvleg, hvor angrebsfrekvensen var meget lav. Forsvaret stod dog ganske solidt, og Christian Wetche i målet hev også nogle flotte redninger op. FHK forsøgte sig derfor med 7-6, og selvom det gav et par mål, så lykkedes det kun FHK at lave 8 mål i første halvleg.

I angrebet blev der gennem halvlegen spillet fornuftigt angrebsspil. Med den meget lave angrebsfrekvens gjorde dog, at et par tekniske fejl på indspil, blev lidt dyre, og da GGIF’s kontrafase ikke rigtig kastede nogle mål af sig, så blev det en lavt scorende affære. Resultatet ved halvleg var derfor 8-13.

Anden halvleg kom til at ligne første halvleg på mange måder. Den store forskel var dog, at GGIF undervejs fik gang i kontrafasen, hvilket gav lidt flere lette mål. FHK forsøgte sig med 4-2 forsvar undervejs, men dette løste GGIF helt perfekt og mod slutningen af kampen, var det kun et spørgsmål om, hvor stor sejren skulle være. Resultatet blev derfor 18-29, og GGIF fik derfor sin 5. sejr ud af 5 mulige.

Flemming Pedersen var efter kampen tilfreds med sejren:
”På en aften hvor angrebsspillet var noget uregelmæssigt, var det dejligt at vores defensiv, der i kampen imod Give, viste sprækker, igen var bundsolidt. Nu har vi startet en periode med 4 kampe på 13 dage, og derfor handler det meget om at tage ved lære af de enkelte kampe. Træningsmængden vil af hensyn til belastningen kun være det absolut nødvendige. Det betyder at vi træner 3 gange i denne uge og 2 gange i næste uge”