Anne Hjernøe fyldte teatersalen i Billund Centret

Foto: René Lind Gammelmark

En uge før foredraget med Anne Hjernøe i Billund Centrets teatersal, måtte Billund Bibliotekerne der havde arrangeret foredraget melde alt udsolgt.

Anne Hjernøe holdt foredrag kl. 19.00 torsdag aften i teatersalen i Billund Centret, her var 270 mødt op for at høre en særdeles veloplagt foredragsholder der blandt andet er kendt fra TV-programmerne “Annemad” og Udefra hvor også Anders Agger medvirker.

Foto: René Lind Gammelmark

Hvordan fik hun idéen til bogen
I foredraget “Slank, sund og stærk” fortalte hun om hvordan hendes bog var blevet til. Bogen udkom for 6 måneder siden, og er lige udkommet i 8. udgave. Anne modtager mails fra folk der har tabt sig fra mellem 2 og 18 kg, i løbet af de 6 måneder bogen har været på gaden.

Hun fortalte om sig selv, og fik publikums lattermuskler i brug flere gange under foredraget. Under en optagelserne til en madudsendelse, sagde kameramanden Egon til Anne om ikke hun kunne få tygget af munden inden de tændte for kameraet.

Søvn også meget vigtig i forbindelse med vægttab
Det er omkring 2 år siden Anne startede med at træne, men fortalte også publikum at træning alene ikke kunne gøre det, for søvn er en vigtig i forhold til vægttab.

Da hun var på en 3 ugers ferie i Italien begyndte hun at tabe sig, for selv om hun var på ferie spiste hun nogenlunde ligesom hun gjorde når hun var hjemme, men her var det bare koncentreret  på 3 måltider om dagen, hvor det der hjemme godt kunne blive flere gange.

Motionscenter i Åbyhøj
Startede i et motionscenter i Åbyhøj ved Århus, i en 20 ugers træningsforløb med en personlig træner, 3 gange om ugen. Træneren spurgte Anne om hvor mange kilo hun ville tabe sig, og Anne svarede 15 kg. Træneren sagde så at maskinen sagde hun skulle tabe 22 kg, og sådan måtte det jo blive. Efter et par måneders træning var det ferietid, og Anne tænkte at det nok ikke var let at undvære træningen imens hun var på ferie. Så hun pakkede en yogamåtte, håndvægte og elastikker i bilen, så hun kunne bruge dem når hun ikke var i nærheden af et fitnesscenter.

Motivation vigtig
Det at hun havde skemalagt træning med en personlig træner, gjorde at motivationen forblev i top, for uden motivation hjælper det ikke så meget at træne.

Er ikke vild med slankekure
Anne fortalte at hun ikke er glad for de vilde slankekure, for når man har tabt sig, ser man ofte at man begynder at tage på med det samme efter en slankekur, og nogen gange tager man faktisk 3 kg. ekstra på i forhold til de man vejede før man startede på kuren.

Foto: René Lind Gammelmark

Anne Hjernøe fortalte fra scenen – Foto: René Lind Gammelmark

270 publikummer var klar til aftenens foredrag – Foto: René Lind Gammelmark

Personalet fra Billund Bibliotekerne var klar til at tage imod de 270 publikummer – Foto: René Lind Gammelmark

Anne Hjernøe inden hun skulle holde foredraget – Foto: René Lind Gammelmark

Det var også muligt for de fremmødte at købe hendes bog.

De mange bøger var klar til salg – Foto: René Lind Gammelmark

 

Læs også:

Anne Hjernøe holder foredrag i Billund