Speedway Nyt: Nikolaj Busk Jakobsen forlænger med GSK Liga!

Foto: René Lind Gammelmark

GSK og Nikolaj Busk Jakobsen forlænger kontrakten med hinanden til 2020 sæsonen.

Det bliver Nikolajs tredje sæson i GSK-Vesten, og vi er utrolig glade for at have Nikolaj med til næste sæson. Nikolaj har været en af de bærende kræfter for Grindsted de sidste 2 sæsoner, og han bliver også en af de vigtigste brikker til næste sæson hvor holdet skal genopbygges efter en miserabel sæson for Grindsted i 2019. Nikolaj er en topklasse kører, med en utrolig fighter vilje. Nikolaj har et enormt potentiale, hvilket man kunne se se i slutning af sæsonen, indtil Nikolaj uheldigvis fik endnu en skade på hans skulder og måtte slutte 2019 sæsonen før tid.

Vi er overbeviste om Nikolaj, er den rigtige og få på hold, og at han kan være med til og løfte Grindsted op til næste sæson. Vi ser rigtig meget frem til og skulle samarbejde med Nikolaj i næste sæson skriver GSK Liga i en pressemeddelelse.