I morgen åbner Grindsted Lyng Apotek i Kvickly

Foto: René Lind Gammelmark

1. November 2019 åbner det nye apotek i Kvickly. Apoteket hedder Grindsted Lyng Apoteket og er en filial af Grindsted Apotek der ejes af Lene Brandstrup, der også har en afdeling i Billund.

Ville gerne have bygget til apoteket
Apoteker Lene Brandstrup havde ønsker om at bygge til apoteket i Borgergade, men de arkitektoniske udfordringer ved at få bygget til uden at det ville blive grimt ville gøre det svært. Derfor sagde hun straks ja, da Apotekerkæden Apotekeren kontaktede hende, for at høre om ikke hun kunne være interesseret i at drive det apotek, som kæden havde lavet aftale med Kvickly om.

I forvejen er hun medlem af kæden med Apoteket i Borgergade.

Medarbejderne skiftes til at være på de tre apoteker
Det er Birgit Mølsted der har stået for at styre byggeriet af det nye apotek, og der er også hende der har det overordnede ansvar for filialen, men som alle de andre medarbejdere på apoteket, vil hun også være at finde på Apoteket i Borgergade, og i Billund.

Robot skal hjælpe med at finde piller
Der vil være to medarbejdere på arbejde samtidig på Grindsted Lyng Apotek, og til at hjælpe med at finde piller osv.  er der installeret en Robot i den nye filial.

Samme service og sortiment
Du kan få samme hjælp som på Grindsted Apotek i den nye filial, få ekspederet dine recepter, få den samme service og købe omtrent de samme varer på begge apoteker. Det er det samme personale der betjener kunderne på apotekerne, som er ejet af Lene Brandstrup. Hvis man sørger for at få lagt recepterne ud på den fælles receptserver, kan alle apoteker let ekspedere receptpligtig medicin, også hvis man er på ferie.

Arbejder på at få fyldt robottens lager op
I øjeblikket arbejder personalet på højtryk for at få fyldt robottens lager op, og da der kommer nye priser på lægemidler hver 14.dag er der en del arbejde ved det. De nye priser bestemmes af Lægemiddelstyrelsen.

Influenza vaccinatoiner
Fra den 1. november 2019 kan du på Apoteket i Billund, Grindsted Apotek og på Grindsted Lyng Apotek blive vaccineret mod influenza. Det er uden tidsbestilling, og for visse grupper er det gratis.

Åbningstiderne
Den nye filial har åbent mandag-fredag fra kl. 9.30 til 18, lørdag fre 9 til 14 og der er lukket om søndagen.

Der er stadig vagtordning på Grindsted Apotek.

Birgit Mølsted – Foto: René Lind Gammelmark

Foto: René Lind Gammelmark

Foto: René Lind Gammelmark

Birgit Mølsted – Foto: René Lind Gammelmark

Robotten på Grindsted Lyng Apotek – Foto: René Lind Gammelmark