Grindsted GIF 2. divisions håndbold herrer sejrede over AGF

Søndagens håndboldkamp i Lynghallen endte med sejr på 25-23 til Grindsted GIF 2. divisions håndboldherrer.

Nedenfor kan du læse GGIF Håndbolds referat fra kampen.

GGIF fik søndag eftermiddag sæsonens 6. sejr efter at AGF blev besejret med 25-23.

Kampen blev en tæt kamp, og de mange besøgende i Lynghallen kunne opleve drama helt til slutfløjt.

Kampen startede ellers ganske fornuftigt for GGIF, der lynhurtigt kom foran 2-0. Den flyvende start med højt tempo, skiftede dog hurtig karakter, da AGF gik over til at spille meget lange angreb, der trak alt tempoet ud af kampen. Cadeau til AGF for man må sige, at de lykkes med taktikken, og langsomt fik de bragt sig tilbage i opgøret, og var flere gange foran. Første halvleg blev derfor en meget grim affære, og for de mange mennesker, der var mødt op for at se en håndboldkamp i højt tempo, kunne ved pausen konstatere, at dette ikke var præmissen for dagens kamp. Og når GGIF samtidig formåede at brænde 9 frie chancer, så måtte de gå til pause bagud 11-13.

Efter pausen forsøgte GGIF at få noget mere tempo ind i håndboldkampen, men AGF startede godt og fik hurtigt bragt sig foran 11-15. GGIF viste dog hurtigt god moral. Forsvaret steppede op, hvilket gav nogle lette kontrascoringer, og da angrebet samtidig begyndte at skyde de frie chancer i mål, så kom GGIF hurtigt foran med 4 mål, og det lignende at kampen, havde fundet sin afgørelse.

Slutningen skulle dog vise sig at blive nervepirrende. GGIF fik nemlig 2 udvisninger lige efter hinanden med 4 minutter igen, og dette var lige ved at blive kampafgørende. AGF scorede deres angreb, og da GGIF endelig blev fuldtallig, brændte de igen. AGF havde derfor bolden med 1 minut igen. Bagud 24-23. Heldigvis så smed AGF bolden væk, og GGIF fik spillet sig til et straffekast med 5 sekunder igen. Dette blev omsat til mål, og sejren blev derfor på 25-23.

Flemming Pedersen var tilfreds efter kampen på trods af den tætte kamp: ”På en dag hvor vi brænder urimeligt mange chancer, og kampen samtidigt får lov til at blive afviklet på AGF`s præmisser, er det godt at moralen holder, og at vi vinder. Specielt perioden fra 11-15 efter 35 minutter og frem til det 56 min, hvor vi vinder 13-4 ligner det et normalt niveau fra vores side, og vi lykkedes med at få ændret de ting , som vi har indflydelse på, og det er jeg meget tilfreds med”