GGIF Fodbold ansætter lønnet Udviklingskonsulent

Privatfoto

Opgaverne i en fodboldklub med +500 medlemmer er mange, rigtig mange og de frivillige løber hurtigt for at træne børn og unge, kridte baner, arrangere kampe, skaffe sponsorer, finde nye trænere, sørge for materialer og meget mere. Derfor kan det være svært at finde tid til at udvikle og agere sparring for de mange dygtige trænere.

Det tager GGIF Fodbold nu konsekvensen af.  Bestyrelsen har besluttet, at vi gerne vil have en udviklingskonsulent, der er delvis lønnet. En person, der kan være med til at implementere de værdier og beslutninger klubben har besluttet, samt ikke mindst en person der kan være sparringspartner for trænere i dagligdagen og være tovholder for forældremøder med videre.

  • Sådanne personer hænger ikke på træerne, men med god hjælp fra Talent Billund og Flemming Pedersen er det lykkedes at finde den person vi er sikre på, er den helt rigtige til opgaven, siger Søren Madsen, der er formand i GGIF Fodbold.

GGIF Fodbold byder med virkning fra 1. februar 2020 velkommen til Lasse Roost Rasmussen. Lasse er færdiguddannet Cand. Scient. i idræt med talentudvikling og konkurrenceidræt.

Lasse er 25 år og er fodboldspiller. Han var sidste sæson i 2. division med Tarup Pårup, hvilket gav både en nedrykning og en knæskade til Lasse. Den er han på vej tilbage fra og han har i efteråret spillet på Fynsserien i Tarup Pårup.

Derudover har Lasse været aktiv som træner for årgang 2004 i Tarup Pårup, så han har både den teoretiske, den fodboldmæssige og den træningsmæssige ballast til at blive en værdifuld del af GGIF Fodbold.

Lasse begynder som sagt den 1. februar, men er i virksomhedspraktik hos Talent Billund indtil da, og han vil deltage den 16. november til visionsdag i GGIF, ligesom han vil komme til træning på kunstgræs i løbet af vinterperioden, så han kan lære trænere og spillerne at kende.

Udover at være sparringspartner for trænere, bestyrelse og Børne- og Ungdomsudvalg vil Lasse også sammen med en anden træner få sit eget hold at træne. Hvilket er ikke afgjort.

Vi har rigtig mange dygtige trænere og Ungdomsudvalget med Kris Skriver i spidsen har de seneste år formået at få en række af vores unge spillere til også at være hjælpetrænere. En del af dem er nu på vej til at blive cheftrænere i forskellige afdelinger. De fortjener sparring og det samme gør de forældre, der er er helt nødvendige som trænere, når vi starter nye børnehold op, og det for vi nu mulighed for at give dem med Lasse Roost Rasmussen, siger Søren Madsen i en pressemeddelelse.

Privatfoto

Vi anvender cookies for at sikre at vi giver dig den bedst mulige oplevelse af vores website.
Hvis du vælger ikke at aktivere cookies, fungerer siden ikke optimalt, angiv dit valg til højre.

Cookie indstillinger

Nedenfor kan du vælge hvilke typer cookies du vil tillade fra hjemmesiden, klik på "Gem cookie indstillinger" for at angive dit valg.

Funktions cookiesSiden benytter funktions cookies, disse er nødvendige for at siden fungerer.

Analytiske cookiesSiden benytter analytiske cookies, således at vi kan analysere besøg, og optimere hjemmesiden.

Social mediaSiden benytter ikke social media cookies.

ReklameSiden benytter ikke reklame relaterede cookies.

AndreSiden benytter 3 part cookies, bla. til funktionalitet af siden, der bliver ikke gemt personlige informationer.