Fru Sørensens slikbutik – Julespil med Grindsted Amatør Scene på Karensminde

Illustration: Grindsted Amatør Scene (GAS)

Den 22., 23.  og 24. november 2019 har du mulighed for at se årets julespil med GAS: Fru Sørensens slikbutik i den gamle lade på Museumscenter Karensminde.

Kom i julestemning med Grindsted Amatørscenes julespil på Museumscenter Karensminde. I år opfører de unge talenter stykket ”Fru Sørensens Slikbutik”, som er en forestilling med jul, musik, komik og trylleri for hele familien. Stykket handler om Kamma, der har arvet penge, som hun under navnet Fru Sørensen investerer i lokaler til en slikbutik for næsen af den fattige skomager Hansen. Kamma har succes, men er stresset og hundser med datteren. Denne bliver venner med Hansens døtre, der bliver mobbet af de andre børn på grund af deres fattigdom. Overmobberen får gennem lidt trylleri af butiksnissen sin straf.
Hvis du vil se, hvorledes det hele ender for Kamma, må du komme og se stykket og tag endelig hele familien med. Der er garanteret hyggelig julestemning i den gamle lade på Museumscenter Karensminde. Fru Sørensens Slikbutik spilles primært af børn – måske suppleret af enkelte barnlige sjæle.

Spilletider:
Fredag den 22. november 2019 kl.19.00

Lørdag den 23. november 2019 kl. 13.00 og 15.00

Søndag den 24. november 2019 kl.13. 00 og 15.00

Entré 75 kr. pr. person. Køb billet på www.gas-grindsted.dk eller køb dine billetter ved indgangen
kontant eller via mobilepay.

Adresse: Morsbølvej 102, 7200 Grindsted. Forestillingen spilles i vores gamle, smukke lade skriver Billund Kommunes Museer i en pressemeddelelse.