Flere hærværkssager i Grindsted natten til lørdag – har du set noget ?

Blomsterkumme udenfor FotoGrafisk & By Hviid - Foto: René Lind Gammelmark

OPDATERET

 Ved 22.43 tiden fik Sydøstjyllands Politi en anmeldelse om at ruden i indgangsdøren til Sport 24 i Grindsted var blevet smadret .2 Blomsterkrukker ved By Hviid blev smadret hvorefter hærværksmændene løb fra stedet. Der var også blevet smadret det yderste lag glas i en rude hos Louis Nielsen på Torvet i Grindsted (vindue på Borgergade). Politiet var til stede med et par patruljer, men det lykkedes ikke at finde hærværksmændene men fandt en nødhammer lige som dem der er i busser, og man regner med at denne er brugt til at smadre ruderne med.

Der er tale om 5 unge mænd i alderen fra 15-18 år, både danske og udenlandske af udseende. En af personerne havde en hvid jakke på med blå striber på ærmerne. En anden havde en grå trøje med sorte striber på ærmerne, flokken bar i øvrigt rundt på en taske.  De tre øvrige hærværksmænd havde sort tøj på. Sydøstjyllands Politi vil gerne kontaktes hvis der er nogen der har flere oplysninger der kan føre til anholdelse af hærværksmændene. Sydøstjyllands Politi kan kan kontaktes på tlf. 114.

Døren ind til Sport 24 på Nørre Torv blev smadret – Foto: René Lind Gammelmark

Blomsterkumme udenfor By Hviid – Foto: René Lind Gammelmark

Blomsterkumme udenfor By Hviid – Foto: René Lind Gammelmark

Vindue smadret hos Louis Nielsen – Foto: René Lind Gammelmark

Vindue smadret hos Louis Nielsen – Foto: René Lind Gammelmark

Vindue smadret hos Louis Nielsen – Foto: René Lind Gammelmark

 

Andre hærværkssager i Grindsted
Hans Hoffensetz, vagtchef hos Sydøstjyllands Politi kunne ved pressebriefingen lørdag formiddag fortælle at der var flere hærværkssager i Grindsted

På Glentevej ved BLUME, her var der opsat en æresport med blomster. Nogen har være på stedet og kastet rundt med tingene, blandt andet blomsterkummer og skraldespande blev ødelagt.

På Vestergade ved Kvickly blev overdækningen til de skure hvor indkøbsvognene var placeret i udsat for hærværk.