Kultur- og naturhistorisk vandring med naturvejleder Peer Høgsberg

Foto: Billund Kommunes Museer

Lørdag den 23. november 2019 fra kl. 13 til 15 kan man komme med på en vinter-markvandring med naturvejleder Peer Høgsberg.
Man mødes på Museumscenter Karensminde ved smedjen, Morsbølvej 102 i Grindsted.

Gå med på en vinter-markvandring i november vejret efter løvfald sammen med naturvejleder Peer Høgsberg. Peer vil blandt andet komme med spændende fortællinger om dyrelivet i vinterperioden, plantager, åen og ådalen, træer og buske i vinterdragt og måske opildne til et par fællessange. Markvandringen foregår i et roligt tempo. Peer Høgsberg vil blandt andet sætte nogle af fortællingerne ind i en kulturhistorisk ramme og fortælle om deres betydning og samspil i og med naturen. Det bliver både en hyggelig og lærerig tur!

Alle er velkomne og tilmelding er ikke nødvendig, så man skal bare møde op. Turen er klapvognsegnet. Husk at medbringe passende udetøj og fodtøj, alle kan være med.
Efter turen servers der dejlig varm kaffe.

Det koster 50, kr. inkl. kaffe at deltage.

Køb af billetter her: eller på dagen via mobilepay/ kontant ved Museet den 23. november  skriver Billund Kommunes Museer i en pressemeddelelse.

Turen er arrangeret i samarbejde med Billund Kommune -Natur og Friluftsliv, Karensmindes Venner og Billund Kommunes Museer.