Lysene ved Isbjørnene blev tændt ved Teddy Bear Art Museum i Billund

Foto: René Lind Gammelmark

Isbjørnene der tidligere blev brugt til juleudsmykning af Hotel d’Angleterre i København i 2015 og 2016 kom sidste år til Billund hvor de fik hjemsted ved Teddy Bear Art Museum.

Sidste år blev lysene ved Isbjørnene tændt allerede kl 16 om eftermiddagen, men i år var det først kl. 19.  De to af Isbjørnene blev dog placeret ved siden af indgangen, så folk kunne tage Selfies ved dem. Resten blev behørigt placeret som en udstilling på taget.

Inden lyset blev tændt, var der mulighed for at man kunne nyde sin aftensmad i museets Café. Kl. 18 var menuen klar, Isbjørnenes Favorit Mørbradgryde med råstegte kartofler og mixed salat.   Man skulle tilmelde sig til spisning senest den 6. november, men arrangørerne kunne melde ALT udsolgt før tid, for 60 spisende gæster var det maksimale der kunne være der. Maden blev leveret af Hotel Refborg.

Omkring 150 så lyset blive tændt, og der var en fantastisk stemning.  Det er dog færre end sidste år, hvilket kan skyldes det tidspunkt lyset blev tændt på, for kl. 19.00 ser mange børn jo Disney Sjov på DR.

Klik på billederne herunder for at se dem i stor størrelse.