Lørdagens fodboldkamp mellem GGIF’s serie 2 herrer og Brædstrup endte med sejr til Brædstrup

Foto: René Lind Gammelmark

Lørdagens fodboldkamp mod Brædstrup IF kl. 14.00 på Kunstgræsbanen i Grindsted blev spillet i tåget vejr. Vinderen af dagens kamp skulle spille mod et hold fra Serie 1, men desværre tabte Grindsted til Brædstrup. Grindsted fik et enkelt mål og Brædstrup fik tre. På grund af tågen er billederne ikke super gode.

Træner Christian Thorne har skrevet nedenstående referat fra kampen.

Vi gjorde hvad vi kunne !

Og det var desværre ikke nok mod Brædstrup IF der i playoffkampen afgjorde det hele i første halvleg, hvor vi ellers startede rigtig godt med betydelig energi og fart, men hvor gæsterne viste sig særdeles effektive foran mål.

Vi spillede os flere gang fri over kanterne, hvor både Simon Poulsen og Christian Andreas Hansen udfordrede backs, ligesom altid farlige Jesper Dahl Schmidt også havde insisterende gennembrud, og der var flere situationer, der lige så godt kunne havde resulteret i scoring, men indlæg og afgørende afleveringer manglede lige den sidste centimeter. 

I kampens inledning var vi bedst. Der blev spillet koncentreret og med stor vilje, hvilket jeg er godt tilfreds med, for det var et af fokuspunkterne i forhold til den seneste præstation i Skjern. Og efter cirka et kvarter kom vi ikke ufortjent foran, da Sebastian Øhlenschlæger smækkede en lang bold diagonalt mod Kenni Jensen, der fra distancen dirigerede bolden i nettet med et kontrolleret hovedstød. På det her tidspunkt spillede vi rigtig godt, og vi havde overtaget…. som så lige så stille gled ud af hænderne på os. 

På den centrale midte havde Brædstrup et par rutinerede spillere, og disse begyndta at tage mere fra, fordi vi desværre bremsede os selv. Vi kom til at stå dybere i banen og initiativet blev givet væk, og spillet foregik desværre på vores banehalvdel de sidste tyve minutter af første halvleg. Brændstrup fik scoret hele tre gang i perioden. Rystede gik vi til pausen.

Fra anden halvlegs start havde vi igen godt styr på tingene, og justeringerne virkede efter hensigten. Vi gav den alt, og forsøgte indædt at komme tilbage i kampen. Minutterne gik og vi fik desværre ikke rigtig sat trumf på. I det sidste kvarter spillede vi fuldt offensivt i en 3-4-4, og vi forsøgte og forsøgte, uden afgørende held og dygtighed. Min vurdering er, at vi med én scoring havde rystet Brædstrup, og den fik vi faktisk. En scoring af Jesper på tæt hold, der eftger mange tilskueres mening fejlagtigt blev underkendt for offside. Fra min vinkel kunne situationen ikke vurderes.

Kampen sluttede 1-3. Farvel og tak. Muligheden for oprygning blev ikke kun tabt i denne kamp, for i sæsonen havde vi et par svispsere, der kan peges ud. Nederlag i Ølstrup og især i Hviding, hvor vi ellers var bedst og foran.  Og kampene i Blåbjerg og Skjern, hvor i bare ikke var klar og voksne nok til at håndtere opgaven. Modsat var der heldigvis også masser af gode oplevelser på banen, og hjemmekampen mod Ølsturp topper. Tre gange bagud og en vanvittig sejr på 7-5.

Nu er det blevet vinterpause, og lige i skrivende stund gør det faktisk ikke noget. Skuffelsen sidder i kroppen. Tak til alle jer, der har fulgt os i sæsonen. De sidste fire sæsoner har budt på tre lige-ved-og næsten oplevelser med andenpladser.

Håber GGIF  i foråret vil gå hele vejen.

Foto: René Lind Gammelmark

Foto: René Lind Gammelmark

Foto: René Lind Gammelmark

Foto: René Lind Gammelmark

Foto: René Lind Gammelmark

Foto: René Lind Gammelmark

Vi anvender cookies for at sikre at vi giver dig den bedst mulige oplevelse af vores website.
Hvis du vælger ikke at aktivere cookies, fungerer siden ikke optimalt, angiv dit valg til højre.

Cookie indstillinger

Nedenfor kan du vælge hvilke typer cookies du vil tillade fra hjemmesiden, klik på "Gem cookie indstillinger" for at angive dit valg.

Funktions cookiesSiden benytter funktions cookies, disse er nødvendige for at siden fungerer.

Analytiske cookiesSiden benytter analytiske cookies, således at vi kan analysere besøg, og optimere hjemmesiden.

Social mediaSiden benytter ikke social media cookies.

ReklameSiden benytter ikke reklame relaterede cookies.

AndreSiden benytter 3 part cookies, bla. til funktionalitet af siden, der bliver ikke gemt personlige informationer.