Juleudstilling i Galleri Sam

PR-Foto: Galleri Sam

Lørdag den 16. november 2019 er der åbning og fernisering af årets juleudstililng i Galleri Sam. Det sker fra kl. 14 til 17 på Grenevej 23 i Billund.

Galleri Sam glæder sig til at vise den fine, harmoniske udstilling med 6 dygtige og anerkendte kunstnere.

Det glæder os atter at kunne præsentere værker af den dygtige keramiker, Kirsten Holm.

Kirsten deltager i udstillingen med nye smukke unika keramik værker. Kirsten finder sin inspiration i naturen og det kan ses i hendes keramiske arbejder, i hendes valg af materialer, form, udtryk, overfladebehandling og ikke mindst brændemetode. Kirsten tager ofte udgangspunkt i et fund fra havet, en eroderet østersskal, en spændende sten eller et forstenet søpindsvin. Kirsten drejer en form, bearbejder denne videre med modellering, bankning, skæring, ridsning prægning i overfladen- fremkalder linjer, der strømmer ned over formen, som en fortsættelse af skallens formsprog.

Vi er glade for at sige velkommen til to nye dygtige kunstnere.
Den første kunstner, Anna Grethe Aaen, deltager med oliemaleri og neopastel.
Anna Grethe henter sin inspiration i den nordiske natur – hun har blandt andet boet og arbejdet på Grønland.
På juleudstillingen deltager Anna Grethe med en række nye skovbilleder. Motiverne til disse værker er hentet i området omkring Mariager.

Den anden nye kunstner i galleriet er Fritze Lundstrøm. Fritze arbejder hovedsagelig med akvarel og deltager i udstillingen med en række nye meget fine akvareller. Den nordiske natur er hendes store inspiration, dens kolorit og det dramatiske spil, mellem lys og mørke er karakteristisk for hendes formsprog.

På udstillingen vises blandt andet den akvarel, der var blevet udvalgt til at repræsentere Danmark på den verdensomspændende akvareludstilling i Fabriano, Italien. 1.300 kunstnere fra hele verden deltog i denne udstilling – heraf kun 2 fra Danmark.

Det glæder os igen i år at præsentere værker af de kendte kunstnere, Nis Schmidt, Albert Bertelsen og Svend Aage Madsen.

De tre kunstnere deltager med oliemaleri, acrylmaleri, grafik og ”mixed media”.
Nis Schmidt’s karakteristiske ”penselstrøg”….
Og vi viser fine værker af Albert Bertelsen…
…og Svend Aage Madsen.
Kirsten Holm, Anna Grethe Aaen, Fritze Lundstrøm og Nis Schmidt er til stede ved ferniseringen.

Efter ferniseringen er udstillingen åben hver fredag, lørdag og søndag klokken 13-17 til og med søndag den 15. december 2019. Udstillingen åbnes desuden gerne efter aftale skriver Galleri Sam i en pressemeddelelse.