Juletræstænding og find julemanden i Stenderup

Lørdag den 23. november 2019 kl. 13.30 starter jagten på at finde Julemanden i Stenderup-Krogager. Det foregår udenfor Min Købmand.

Hvis rygterne taler sandt, så lægger selveste Julemanden igen i år vejen forbi Stenderup-Krogager.  Da han ikke plejer at kunne finde rundt i byen, er det nødvendigt at borgerne i Stenderup-Krogager hjælper med at finde ham.

Danse om juletræet
Når Julemanden er fundet og blevet bragt tilbage til Min Købmand, skal Julemanden hjælpe med at få tændt juletræet ved købmanden, lysene i træet på den gamle hotelgrund, samt julebelysningen ned gennem hele byen.

For at fejre at julen er nær, danser vi omkring juletræet sammen med julemanden. Hvis vi er heldige, så har han måske også godteposer med til alle byens søde og artige børn.

Sdr.Omme Bageri står i Købmandsbutikken og koger klejner, og der vil være smagsprøver. Der vil også være mulighed for at købe friskkogte klejner med hjem.

Julesok
Alle børn skal huske deres julesok. Den vil pynte i Købmandsbutikken hele december måned, og hver søndag frem til jul kan julesokken tømmes for lækkerier.

Vi håber at se rigtig mange, både børn og voksne til arrangementet skriver Min Købmand og Fællesrådet.