Jem & Fix er på vej til Billund

Den danske byggemarkedskæde Jem & Fix er på vej til Billund.

På Sdr. Elkærvej er kæden nemlig lige gået i gang med at bygge et nyt byggemarked, der skal ses som et supplement til butikken i Grindsted fortæller Claus Petersen der er administrerende direktør i Jem & Fix.
Byggemarkedet i Billund får 800 kvadratmeter under tag, og 800 kvadratmeter udendørs gård til varer.  Hvornår Jem & Fix er klar til at åbne byggemarkedet i Billund er endnu for tidligt at sige , men ifølge Claus Petersen vil det blive engang til foråret.

 

Om Jem & Fix:
Jem & Fix er Danmarks eneste lavprisbyggemarked, er en dansk familieejet virksomhed der har hovedkontor i Vejle med over 2100 medarbejdere fordelt på 121 butikker i Danmark, 50 butikker i Sverige samt 5 butikker i Norge.
Jem & Fix er for syvende gang kåret som Danmarks Billigste Byggemarked af PriceRunner.

Jem & Fix er en del af Harald Nyborg Koncernen, der også består af A/S Harald Nyborg og Delles Bolighus. Den daglige ledelse består af den administrende direktør Claus Petersen og økonomidirektør Ole Nielsen.