MAGION stopper forpagtningen af Lyngbowl

Foto: René Lind Gammelmark

Efter at have drevet Lyngbowl i næsten 7 år, har MAGION besluttet at stoppe forpagtningen ultimo juni 2020.

Bestyrelsesformand Hans Bennetzen udtaler, at det har været både spændende og udfordrende at drive Lyngbowl, som fra starten vurderedes at have et synergipotentiale med MAGION driftsmæssigt. Det har imidlertid vist sig vanskeligt at realisere dette, og i kombination med mange nye tiltag og øget aktivitet i MAGION har bestyrelsen besluttet at fokusere indsatsen her og i Lynghallen.

Hans Bennetzen oplyser, at bestyrelsens beslutning meldes ud allerede nu, så der er god tid til at finde en ny forpagter til at drive Lyngbowl.

Bowling er en social og spændende sportsaktivitet, som henvender sig til en meget bred udøverskare, der spænder fra lejlighedsbowlerne til de inkarnerede turneringsspillere. Alle kan være med på tværs af generationer, uanset om det er for konkurrencens, motionens eller hyggens skyld. Vi håber derfor, at det også fremover vil være muligt at dyrke bowlingspillet i Grindsted, slutter Hans Bennetzen i en pressemeddelelse.