Der er nisser overalt testes til Dansktoppen

Foto: René Lind Gammelmark

Bruno’s Julesang “DER ER NISSER OVERALT” i en ny dixie udgave med Sanne Mikkelsen fra Årre testes lige nu til DANSKTOPPEN på Danmarks Radio. Du kan med en SMS, hjælpe sangen ind på listen. Sidste frist er søndag den 24. november 2019 kl. 18.00

Frisøren fra Årre synger, og bankmanden fra Grindsted har lavet tekst og melodi til en munter julesang, som i dag blev testet til DRs Dansktopliste. Frisøren er Sanne Mikkelsen, der også er den ene af Birthe Kjærs 2 dygtige korsangere i Feel Good Band. Bankmanden er Bruno Jochumsen, der to gange tidligere har skrevet sange, som har været på Dansktoppen. Dengang var det Tommy Thiel Rasmussen, der stod for vokalen, og sangene hed hhv. JULEFRI og LIDT AF JUL.

Sanne Mikkelsen – Foto: René Lind Gammelmark

Det er multikunstneren Ronnie Flyvbjerg Olesen fra Filskov, som spiller banjo, klaver og bjælder, og samtidig er det også Ronnie, der har ”klippet” og ”banket” det hele sammen i et ”samspil” med 5 af sine professionelle musiker-kollegaer. Således medvirker også Thomas Gundal på trommer,  Mads Rahbæk på Klarinet, Bjarke Nikolajsen på trompet, Stefan Ringive på basun, mens Mia Marion Birk synger kor. De fleste af de medvirkende har i øvrigt trådt deres barnesko og lært glæden ved musikken lokalt i Billund Kommune.

Ronnie Flyvbjerg Ollesen – Foto: René Lind Gammelmark

I Grindstedområdet vil der være mange, som allerede kender sangen ”DER ER NISSER OVERALT”, da både Vokalias under ledelse af Stig Løppenthin Møller og Karina Holgersen og drengene har melodien på deres repertoire. 

STEM SANGEN Der er nisser overalt (Dixie udgaven) IND PÅ DANSKTOPPEN
Du kan lytte til sangen, der er med på udgivelsen Brunos Bedste Julesange 2018,  på div. musik streamingtjenester, eller på YouTube, eller på hjemmesiden: https://www.brunosbedstejulesange.dk/443781227.

Hvis du synes om sangen, og vil hjælpe den lokale julesang og holdet der står bag, ind på Dansktoppen, skal du blot sende en sms til 1212, med beskeden dktop 12

Det koster 1 krone på alm. sms-takst. Der kan stemmes på hele 5 sange fra hver mobiltelefon, men kun 1 gang på hver sang.

LYT TIL DANSKTOPPEN
Det er alene lytternes sms stemmer, der afgør hvilke 10 sange, der er med på listen næste lørdag den 30. november, når den præsentes på DRs P5 fra kl. 12.15 til 14.00.

Programmet kan høres på DAB radio, via mobilen, tabletten eller Computeren ved at gå ind på DRs hjemmeside på nettet: https://www.dr.dk/radio. Endelig udkommer udsendelsen også på podcast. Således kan man I Dansktoppen podcast fra den 9. november 2019, høre eller genhøre, da Bruno Jochumsen var gæst hos værten Peter Sten i DRs studie i Næstved.

MUSIKVIDEO
Sangen har også fået sin egen musikvideo, som er optaget på Museumsgården Karensminde, med stor velvilje fra Billund Kommunes Museer og Karensmindes Venner. Se videoen på www.BrunosBedsteJulesange.dk

Privatfoto

Privatfoto