Brian inviterer Grindsteds børn gratis i biografen

Foto: René Lind Gammelmark

Lørdag den 30. november 2019 fra kl. 10.00 kan man hos Bog & Idé / Legekæden på Vestergade i Grindsted få gratis biografbilletter til julefilmen “Familien Jul” der vises i Kulturhuset – Grindsted Kino.

Der er 300 gratis billetter til rådighed, og de vil blive uddelt efter først til mølle princippet, men man kan maksimalt få 3 billetter pr. familie.

Filmen bliver vist i Kulturhuset – Grindsted Kino søndag den 1. december 2019 kl. 10.00 – dørene åbnes kl. 9.00 så man kan nå at få provianteret i biografens kiosk inden filmen starter.

Brian Hansen fra Bog & Idé/Legekæden fortæller til Netavisen Grindsted at grunden til at han giver de 300 billetter væk, er for at sige tak for de mange oplevelser i butikken og den gode opbakning butikken har haft fra børnene til de arrangementer de har haft.

Han håber på at folk bliver i byen og benytter sig af at få hygget og handlet i tiden efter filmen er blevet vist til juleoptoget starter kl. 14.

Til juleoptoget vil der blive uddelt karameller og slikposer som der plejer at blive af Grindsted Handelsstandsforening. Julemandens postkasse vil også bliver stillet op på torvet, så børnene kan smide deres ønskeseddel i, og der vil være lodrtrækning blandt de afleverede ønskesedler, og 10 af dem vil få et brev fra Julemanden, der beder dem om at tag ned til Legekæden for at hente deres julegave.

Foto: René Lind Gammelmark