Caroline Bjerring Rasmussen er Danmarksmester

Privatfoto

Taekwondokæmper Caroline Bjerring Rasmussen fra Grindsted kunne lørdag d. 23. november stille sig øverst på sejrspodiet til Danmarksmesterskaberne i kamp, da hun vandt guld i senior vægtklassen -62 kg.

Caroline rykker reelt først op som senior i 2020, men valgte det til trods at stille op allerede i år, for at få point med til senior rækkerne.

Semifinalen vinder hun overlegent i Pointgab, hvorfor kampen stoppes før tid.

Finalekampen er en god og udfordrende kamp mod en erfaren seniorkæmper. Caroline har dog styr på kampen og vinder den flot med resultatet 9-4.

Caroline er siden juni måned tilknyttet Risskov Taekwondo klub.

Titlen som Danmarksmester i senior -62 kg er kulminationen på god intensiv og målrettet træning, en fantastisk klub med gode træningskammerater samt en engageret og dygtig coach.

Caroline er ikke i tvivl, det er den bedste følelse at kunne runde 2019 af som Danmarksmester i senior -62;-)

Caroline har nogle sponsorer som har valgt at støtte hende økonomisk og hjælpe hende på vej, og det betyder rigtig meget.
Har du lyst til at følge med og støtte op, så følg gerne Caroline på Facebook; Caroline b rasmussen taekwondo
https://www.facebook.com/profile.php?id=131929670881883&ref=br_rs

Caroline takker hendes sponsorer for at støtte hende og hjælpe hende på vej mod hendes mål.TalTanja – Lucullus Mad & Vin – BackyardBurger – MT Gulve & Gardiner – HOME Grindsted Billund – TIRO Hypnose – Grindsted VVS skriver hun i en pressemeddelelse.