Grindsted GIF 2.divisions herrer vandt 29-21 over HEI Skæring 2 søndag eftermiddag

Foto: René Lind Gammelmark

Søndagens håndboldkamp mellem Grindsted GIF’s 2. divisions herrer og HEI Skæring 2 bød på høj tempo. Kampen endte da også med storsejr til Grindsted da stillingen var 29-21.

Efter kun 2.:33 havde Grindsted GIF lavet første mål, og efter 16 minutter var stillingen 8 til Grindsted og 6 til HEI Skæring 2.

GGIF Håndbold har skrevet nedenstående referat fra kampen:

GGIF 2. Divisionsherrer var søndag i aktion mod HEI 2 og selvom det var en kamp mellem rækkens nummer 1, og kampen sidsteplads, så var det et fokuseret GGIF-mandskab, der gik ind til kampen. Holdet var uden den normale førstemålmand, Christian Wetche, der var ude med karantæne, mens Jesper Chapion er stoppet i klubben på grund af, at han har fået arbejde i Odense. 

 

Dagens to målmænd var derfor Rune Norup, og så var Sander Hafstrøm fra U19 drenge Liga ligeledes på holdkortet. Med den åbne plads på holdkortet vil der i fremtiden være mulighed for, at U19 spillerne kommer med til kampene, hvis de gør sig fortjent til det til træningerne sammen med 2. Divisionsherrerne. 

 

Første halvleg blev som forventet. HEI forsøgte at spille lange angreb, og trække tempoet ud af kampen, og GGIF stod i forsvar i lang tid. Dette blev løst rigtig fint, og da Rune Norup gennem hele kampen havde mange redninger og viste hvilke kvaliteter, han besidder, var det et GGIF hold i kontrol. 

 

Der blev dog gennem hele halvlegen brændt lidt for meget, ligesom angrebsspillet blev trukket ned i HEIs tempo. Til pause førte GGIF derfor kun 13-9. 

 

I anden halvleg blev der dog for alvor kapitaliseret på de det gode forsvars – og målmandsspil. Mens HEI begyndte at miste kræfter, skruerede GGIF op for tempoet, og lavede kontramål, og fik bragt sig foran med 12 mål. 

 

Til slut gik luften lidt ud af ballonen, og HEI fik mulighed for at pynte på resultatet. Sander Hafstrøm kom dog på banen snuppede et straffekast, og havde 3 gode redninger. Slutresultatet blev 29-21.

 

Flemming Pedersen var god tilfreds med resultatet: “ Vi er glade for de 2 point, og så er jeg glad for, at vi har 3 rigtige dygtige målmænd. Vi skal have arbejdet videre med vores organiserede angrebsspil i den kommende periode, og så skal vi få sluttet første halvsæson af med 4 yderligere point i de sidste to kampe” 

 

Målscorer: 

Jacob Pedersen 6 mål 

Frederik Nielsen 5 mål 

Rolf Ravn 4 mål 

Bjarke Nybo 4 mål 

Daniel Jørgensen 4 mål 

Emil Larsen 3 mål

Thomas Theilgaard 3 mål 

Klik på billederne under artiklen for at se dem i stor størrelse.