Vestermarkskirken i Grindsted har stor succes med fællesspisning. Til mandagens fællesspisnings arrangement der er den sidste i år var menuen Flæskesteg med sovs, kartofler, rødkål mv. Til dessert hjemmelavet risalamande.
Allerede den 20. november måtte Vestermarkskirken melde ALT UDSOLGT, for 225 deltagere er det maksimale der kan laves flæskesteg til i Kirkens køkken.
Til sådan et arrangement er der mange frivillige hjælpere, og allerede fra formiddagen var der travlhed med at skrælle gulerødder og kartofler. Omkring 30 frivillige er i gang for at få et arrangement som dette til at blive en succes. Der skal stilles borde op, laves borddekorationer, sangblad, der skal tages i mod penge, laves mad, der skal vaskes op og parkeringsvagter skal vise vej til ledige p-pladser.
Fællesspisningen som også kaldes Mandagsspisning foregår normalt den sidste mandag i hver måned, men nu holder de pause indtil næste år.
Se hvad der blev brugt til aftenens hovedret
56 kilo kartofler
42 glas brune kartofler
16 kg gulerødder
56 kg flæskesteg (opdateret)
20 kg rødkål
Klik på billederne under artiklen for at se dem i stor størrelse.