GGIF Fodbold forlænger med cheftræneren og ansætter både assistent og målmandstræner

Jan Vinding og Christian Thorne - Foto: Privatfoto

GGIF Fodbold har gennem flere sæsoner oprustet på spillernes forhold. Nu udvides trænerstaben for yderligere at optimere med henblik på at opfylde målsætningen om på sigt at rykke op i rækkerne.   

 Cheftræner Christian Thorne har sammen med spillerne ført GGIF til playoff-kampe om oprykning både forår og efterår i 2019, og i det hele taget peger pilen opad for seniorfodbolden i GGIF. Derfor har det også været helt naturligt for klubben at søge kontraktforlængelse med Christian Thorne, sådan at han også står i spidsen for sin barndomsklub i hele 2020.

  • Christian gør en kæmpeforskel, og er et stort aktiv for klubben også i forhold til at fastholde vores spillere og have øje for nye spillere som Jakob Vikær og Sebastian Nørbygaard, der forstærkede truppen fra sommeren 2019. Så for os har det været helt naturlig at søge forlængelse, siger Henrik Kristensen, der er seniorformand i GGIF Fodbold.

GGIF Fodbold har i de seneste år optimeret på forholdene for spillerne for at skabe et solidt fundament for oprykning. Kunstgræsbanen selvfølgelig, men også tøjordning, hvor samtlige spillere takket være sponsorer og et ”vaskehold” kan møde op til træning i rent træningstøj.

Frem mod sæsonstart 2020 optimeres yderligere med henblik på sigt at rykke op i rækkerne.

Christian Thorne får således Jan Vinding som assistenttræner samt Sune Nissen som målmandstræner. Jan Vinding er ægte GGIF’er. Han er tidligere førsteholdsspiller, og ungdomstræner, i gang med DBUs B eksamen, og så er han uddannet og arbejder som fysioterapeut.

Jan Vinding får følgeskab af Sune Nissen, der netop er stoppet som målmand på Vardes DS hold. Sune Nissen er til daglig lærer på Grindsted Privatskole.

  • Det har været et stort ønske fra mig, at få optimeret på trænerstaben omkring førsteholdet. Og med Sune og Jan får vi nu ekstra ressourcer både på træningsbanen men også i forhold til, at Jan med sin faglighed kan optimere på skadebehandling. Men lige så vigtig som de to tilføjelser, er, at holdleder Jesper Øhlenschlæger fortsætter. Han er manden, der sørger for optimale forhold for spillerne, siger træner Christian Thorne.

GGIF Fodbold er mere end førsteholdet. I efteråret sørgede duoen Morten Dahl Nielsen og Morten Lund Nielsen sammen med holdleder Martin Skyggen Mikkelsen for yderligere udvikling af andetholdet, der også i 2020 spiller i serie 4. I serie 6 har Nicklas Friis og Robin Piel Carlsen sørget for sammenhold og fine resultater.

Desværre stopper Morten Dahl Nielsen nu efter fire års stærkt arbejde som andetholdstræner i GGIF, men Morten Lund Nielsen fortsætter med en ny makker, og dermed er kontinuiteten på andetholdet sikret skriver GGIF i en pressemeddelelse.

Christian Thorne siger:
“I de seneste fire sæsoner har vi været tæt på oprykning, men igen i foråret er vi at finde i serie 2. Tre gange har vi taget andenpladsen, hvilket da bestemt er godkendt. Men jeg meget gerne tage et skridt op. Meget gerne. Der sker spændende ting i kulisserne i GGIF Fodbold, og i 2020 vil vi geare op på flere områder. Der kommer nye “medspillere” i klubben. Dette betyder bl.a., at det er muligt for GGIF at ansatte Jan Vinding som assistenttræner, et betydeligt ønske fra min side. Jeg har kendt Jan i mange år, og han er en ægte GGIF’er, og Jan kan gå direkte ind og blive en synlig aktør på træningsbanen, hvor jeg ser meget frem til at få en makker. Til kampe bliver det også spændende med den ekstra sparring. Jan har desuden qua sin faglighed som fysioterapeut stor indsigt i skadesbehandling og fysisk træning, og dette bliver virkeligt et stort aktiv for os. At Jan så i øvrigt også er en super god fyr, gør det hele bare endnu bedre. Jeg glæder mig utroligt meget til samarbejdet. Og træner-teamet udvides endda da endnu mere, da jeg til foråret er så heldig at have landet en aftale med Sune Nissen, der vil tage sig af målmandstræningen. Sune har i mange sæsoner vogtet målet for Vardes danmarksserie, men har fra denne sæson valgt at lægge handskerne på hylden. Sammen med holdleder Jesper Øhlenschlæger er vi nu et stærkt firkløver, der forhåbentligt kan skabe rammerne for succes.”                  

Vi anvender cookies for at sikre at vi giver dig den bedst mulige oplevelse af vores website.
Hvis du vælger ikke at aktivere cookies, fungerer siden ikke optimalt, angiv dit valg til højre.

Cookie indstillinger

Nedenfor kan du vælge hvilke typer cookies du vil tillade fra hjemmesiden, klik på "Gem cookie indstillinger" for at angive dit valg.

Funktions cookiesSiden benytter funktions cookies, disse er nødvendige for at siden fungerer.

Analytiske cookiesSiden benytter analytiske cookies, således at vi kan analysere besøg, og optimere hjemmesiden.

Social mediaSiden benytter ikke social media cookies.

ReklameSiden benytter ikke reklame relaterede cookies.

AndreSiden benytter 3 part cookies, bla. til funktionalitet af siden, der bliver ikke gemt personlige informationer.