Signe Juhl Kvartet og The Swinging Sisters holder koncert i Kulturhuset – Grindsted Kino

Foto: René Lind Gammelmark

Den 6. december har Kulturhuset – Grindsted Kino koncert med Signe Juhl kvartet, og The Swinging Sisters.

Det vil blive en hyggelig optakt til julen, hvor der vil blive spillet amerikanske og danske juleklassikere i råswingende arrangementer a la Frank Sinatra, Nat King Cole og The Andrews Sisters.

Dørene åbnes kl. 18.00 hvor Kvickly er i forhallen.

Selve koncerten starter kl. 19.30.

Signe Juhl er et ægte, gennemuddannet sanger-naturtalent med tårnhøj bevidsthed om vokal-instrumentale muligheder og virkemidler. Dertil evne og vilje til at opsøge og udforske de veje, der bidrager til dannelsen af en personlig stemme, der brænder igennem og som man genkender på stedet. Efter endt uddannelse på Syddansk Musikkonservatorium i 2010 har hun udgivet en række plader, blandt andet. i samarbejde med Nikolaj Bentzon. Det er også blevet til en videoudgivelse som solist for Odense Symfoniorkester, en hyldestplade til Carl Nielsen med jazzede fortolkninger af hans fællessange og en EP-udgivelse med egen kvartet.

Signe Juh er i øjeblikket på tour med close-harmony gruppen “The Swinging Sisters”, Audiografprojektet “Kunsten At Glædes I Kor” og arbejder desuden på et debutalbum med originalt materiale.

Foruden egne orkestre optræder hun som solist og har bl.a. optrådt med DR Big Band, Aarhus Jazzorchestra, Odenses og Sønderjyllands Symfoniorkestere, samt Slesvigske Musikkorps og Prinsens Musikkorps.

Ved siden af jobbet som aktiv sangerinde, sangskriver og pianist underviser hun på MGK Syd og Syddansk Musikkonservatorium i Esbjerg hvor hun varetager undervisningen i rytmisk sang, kor og sammenspil.

Udover koncerter kommer Kvickly og serverer smagsprøver til julefrokosten, både mad og hvad man kan drikke, dette foregår i forhallen.

Så kom til en hyggelig aften med god musik.