Fie Skovdal Pedersen skifter til Gyttegård

Fie Skovdal Pedersen - Privatfoto

Fie er 16 år og dobbelt dansk mester i short game. Indtil nu, har hun repræsenteret Aaskov i danmarksturneringen og vundet hendes matcher mod bl.a. Gyttegård – For fremtiden skal hun til at vinde matcher med Gyttegård.

Fie kommer fra Aaskov Golfklub men bor i Grindsted og derfra kender hun allerede flere af klubbens elitespillere. Det har ikke spillet en uvæsentlig rolle for Fie, at hun allerede kommer godt ud af det med flere af elitespillere i klubben.

Som klub er vi selvfølgelig også både glade og stolte over at vi kan tiltrække dygtige unge spillere med udviklingspotentiale. Vi har allerede oplevet en fantastisk udvikling med vores damehold men ambitionerne er til meget mere. Fie kommer til en klub hvor der er flere unge spillere der er seriøse omkring deres golf og vi tror på at den sparring der foregår imellem de spillere, er af stor betydning for den enkelte. Samtidig har vi en gruppe erfarende spillere som er gode til at tage sig af de unge – også det er guld værd.

Velkommen til Fie skriver Gyttegård Elite på deres facebookside.