Forrygende juleprogram med masser af topheste

Frances Yoda og Henrik Lønborg bliver et af spillers holdepunkter i V5-spillet. - Foto: Hunskjaer - Billund Trav

Det er ganske vist, sætternisserne har ikke været på spil, der er hele 10 løb på programmet med 108 heste til start når Billund Trav på søndag kl. 13.00 har Juletrav. Med 4 velbesatte indledende i Liga løbene, er der masser af topheste på denne uges startliste. Et af de løb der er kræs for publikum er Liga 3 løbet – 3. løb der tillige er første afdeling i V5-spillet. Her starter bl.a. derbydeltageren Diamond Is Rough, der møder Hoppe derby deltageren Daisy Cash. Der venter dem dog hård modstand, når feltet også tæller heste som Created Face, Vip Hall og Follow Me Sisu.

Hvem er bedst i Liga 2 løbet?
Også dagens 6. løb har meget høj sportslig kvalitet. Fra spor 1 skal Frances Yoda forsøge at gentage sejren fra Skive for 14 dagen siden. Her tordnede hun banen rundt i toptiden 12,1a. Stud Muffin, Global Strategy, Tourmalet, Trophy Spring og Champions Peak er andre fine heste, der er med til at sættes ekstra fokus på V5-spillets 4. afdeling.

Med mange fine heste i fyldte løb, er der for alvor noget at gå efter i totalisatoren. Det kan både være i V5- eller V4-spillet, du vinder den store gevinst, så julegaverne måske kan blive lidt større i år skriver Billund Trav i en pressemeddelelse.