NYT SHOW! Motor Mille med band byder op til dans i MAGION i festugen 2020

PR-Foto

Kom og dans med, når Motor Mille og hendes band den 30. august kl. 10 optræder i MAGION med deres nye skøre, glade og musikalske show for børn mellem 1 og 99 år.

Motor Mille og musikanterne garanterer et show fyldt med sange, musik, dans, sjov og ballade. Og de sørger også for, at alle kan være med og får en god og sjov oplevelse – uanset om det er første gang, man snører danseskoene eller ej.

I 2016 spillede Motor Mille for første gang med sit eget band. Siden da har den underholdende pige fra Ramasjang optrådt flere gange, og nu er det tid til at gentage succesen og dele både danseglæde og grinepauser med børnene.

Så tag børn og bedstemor under armen, og glæd jer til at grine, danse og fjolle med den energiske og storsmilende Motor Mille, når hun med sit band står klar til at underholde børn og barnlige sjæle i MAGION den 30. august skriver MAGION i en pressemeddelelse.

Billetsalget starter torsdag den 28. november kl. 12

Band:
Mikkel Fisker: Bas, kor

Mads Fogt: Guitar, kor

Jens Daugaard: Trommer, kor

 

Det praktiske:
Billetpris: 140 kr. 

Både børn og voksne skal have en billet (spædbørn under 1 år gratis).

Pladser på gulv (stole til voksne).

Koncertstart: kl. 10.00

Dørene åbnes ca. 30 min før koncertstart

Showet varer cirka 50 minutter. 

Arrangør: MAGION

Café MAGION laver en brunchbuffet til børn og voksne, der kan nydes efter koncerten ca. kl. 11. Kræver køb af forudbestilt billet med brunch. Bestilles sammen med koncertbilletten. Pris for brunch: Voksne 65 kr. / Børn: 35 kr.