Første sejr på Fyn ! GGIF 2. divisions håndboldherrer vandt 26-15 over Svendborg

Foto: René Lind Gammelmark

Efter to nederlag og to uafgjorte kampe i de sidste fire besøg på fyn, lykkedes det i dag GGIF’s 2. divisions håndboldherrer at vinde over Svendborg da kampen endte med 26 mål til Grindsted og 15 til Svendborg.

Netavisen Grindsted bringer her i samarbejde med GGIF Håndbold deres referat fra kampen mod Svendborg.

Svendborg havde allerede inden kampen proklameret i kampprogrammet, at deres taktik for kampen var at forsøge at spille lange angreb, og håbe at det langsomme tempo, ville skabe problemer for GGIF. 

 

Kampen blev derfor noget ujævn, men var hele vejen igennem præget af en god defensiv med to gode målmænd, der tilsammen præsterede 20 redninger bag et forsvar, der gav gode arbejdsbetingelser. 

 

Allerede efter de første 15 minutter havde GGIF sat sig på kampen og bragt sig foran 2-9. Svendborg fik dog efterfølgende straffet et par tekniske fejl, ligesom Daniel Jørgensen fik 2 2-minutersudvisninger. Det gav en lidt mærkelig afslutning på halvlegen, men GGIF kunne dog gå til pause foran 8-13. 

 

I anden halvleg fik GGIF dog bedre styr på kontrafasen og stille og roligt blev afstanden øget. Svendborg havde meget svært ved at lave mål, og selvom GGIF fik lavet et par tekniske fejl for meget, så kunne de tage hjem med en sejr på 15-26. 

 

I anden halvleg var der ligeledes debut til U19 spilleren, Sune Skovsen, der kom ind og leverede en flot defensiv indsats som back i forsvaret og fløj i angrebet. 

 

Flemming Pedersen var meget tilfreds med den første sejr på Fyn: Glædeligt at vi holder højt defensivt niveau i hele kampen, samt at 18 årige, Sune Skovsen, kunne få debut som back i forsvaret og fløj angrebet. En opgave han løste til UG og som han krydrede med en sikker scoring. Nu ser vi frem til sidste kamp i 2019, hvor vi tager imod Silkeborg Voel på torsdag. 

Målscorer:

Jacob Pedersen  6 mål

Thomas Theilgaard 4 mål 

Daniel Jørgensen 4 mål 

Bjarke Nybo 4 mål

Frederik Nielsen 3 mål 

Hjalmar Andersen 3 mål 

Sune Skovsen 1 mål 

Nicklas Bjørn 1 mål