Ungenetværk på Tværs – Workshop

Foto: Mabel Amber, still incognito... fra Pixabay

Er du UNG og savner et fællesskab, hvor I sammen kan gøre en forskel for andre? – så er UNGENETVÆRK på TVÆRS måske noget for dig!!!

Eller savner du/I unge i jeres frivillige sociale arbejde og ønsker du/I at gøre en indsats for og med unge i Billund Kommune, så deltag i workshoppen UNGENETVÆRK på TVÆRS,

Det sker mandag d. 9. december kl. 16:00-18:00 i Frivilligcenter Billund, Nymarksvej 10, Grindsted.

Workshoppen tager udgangspunkt i en efterspørgsel fra foreninger på unge i det frivillige sociale arbejde – og et ønske om at give unge mulighed for et ungefællesskab, der har fokus på egen og andres trivsel.

Frivilligcenter Billund og Ungeafdelingen i Billund Kommune ser store muligheder i at tænke det frivillige sociale arbejde for og med unge ind i nye rammer; ved at samle ét ungenetværk på tværs af lokale foreninger og andre netværk.

På workshoppen skal vi i fællesskab arbejde på, hvordan foreninger andre lokale fællesskaber kan samarbejde om et ungenetværk, og hvordan unge kan få indflydelse og opleve mening gennem frivilligt socialt arbejde? På workshoppen arbejder vi konkret med at udvikle gode rammer for UNGENETVÆRK på TVÆRS.

Tilmelding sker ved at sende en mail senest d. 6. dec. til: noemi@frivillig-billund.dk

Skriv navn(e) og evt. foreningstilknytning.

Inviter gerne andre interesserede med skriver Frivilligcenter Billund i en pressemeddelelse.