Tredjeplads til lokalt hold fra Hinnum Hut i Combat Archery.

Privatfoto

Som en del af Danmarksmesterskabet i Combat Archery blev der afholdt stævne i MAGION i weekenden.

Hinnum Hut vores lokale bueklub var medarrangør sammen med Bueskydning Danmark og Hinnum Hut kvalificerede sig til finalen med den flotte tredjeplads til stævnet i MAGION.

Combat Archery er forholdsvis nyt i Danmark og man spiller med bue og pil i hold af fem. Fire mand på banen og den femte er dommer for modstanderen. Sikkerhed er vigtigt, derfor er pilene forsynet med skumgummispidser og spillerne med ansigtsmasker for beskyttelse.  

Der er flere forskellige spil man kan spille og hvert spil tager kun fem minutter, i weekenden blev der spillet capture the flag, last man standing og V.I.P.

Spillet last man standing minder meget om høvdingebold. Hvis man vil vinde skal man være god til at samarbejde og kommunikere, samt have en plan og selvfølgelig også kunne ramme.  

Vil du prøve hvordan man spiller Combat Archery kan du lære dette i kælderen om torsdagen mellem kl. 17.45 og 19.00, udstyr m.m. stilles til rådighed af bueklubben Hinnum Hut.

Combat Archery er vi gået ind i for at kunne nå andre end dem som vi normalt ser til bueskydning, da Combat Archery er meget action præget, så vi håber at kunne tiltrække unge mellem 14 og 20 år, dog er der en nedre grænse på 10 år fortæller formanden for Hinnum Hut Torben Hviid Madsen.     

 

Bueklubben Hinnum Hut afholder også events med Combat Archery til f.eks. firmafester og polterabend.

Privatfoto

Privatfoto