Årets Handicappris blev uddelt på Rådhuset i Grindsted

Foto: René Lind Gammelmark

Årets Handicappris 2019 var delt op i to, så både Lynghedens Lykkebørn og Grindsted Rideklubs handicapridning fik prisen.

Formanden for handicaprådet i Billund Kommune Poul Erik Pedersen – Foto: René Lind Gammelmark

Forhallen på Rådhuset i Grindsted summede kl.17.30 af masser af liv,for det var nemlig her Billund Kommune havde valgt at uddele årets handicappris.

Handicapprisen 2019 skulle gå til en person eller et initiativ, der gør en bemærkelsesværdig indsats til fordel for handicappede i Billund Kommune.

Prisoverrækkelsen som Handicaprådet stod for, skete i forlængelse med FN’s internationale handicapdag.

I år var prisen delt op i to, og med hver pris fulgte der 10.000 kr. som skal bruges til fordel for målgruppen, og til fortsat udmøntning af Billund Kommunes handicappolitik.

Først fik Lynghedens Lykkebørn prisen overrakt, hvorefter der var tid til noget mad og hygge, hvorefter Gospelkoret Gospel by choice gav koncert, herefter fik Gurli Plagborg fra Grindsted Rideklub’s handicapridning overrakt prisen. Efter prisoverrækkelserne gav Grindsted Amatør Scene numre fra Fru Sørensens Slikbutik.

Gospelkoret: Gospel by Choise – Foto: René Lind Gammelmark

Lynghedens Lykkebørn:
Lykkeligaholdet i Billund Kommune træner hver tirsdag eftermiddag fra kl. 14.30 til 15.30 i Magions hal 3. Der er omkring 30 børn der deltager og 10 hjælpere. Den 27. september 2019 blev Lynghedens Lykkebørn kåret som Årets Forening i Billund Kommune 2019.

Nogle af børnene fra Lynghedens Lykkebørn – Foto: René Lind Gammelmark

Grindsted Rideskole – handicapridning:
Gurli Plagborg står for handicapridning på Grindsted Rideskole og har gjort det siden 1996. Der er 30 ryttere, hvoraf 10 er børn.

Grindsted Rideklub’s Handicapridning – fra venstre: Melanie og Heidi Madsbjerg , Gurli Plagborg – Foto: René Lind Gammelmark

Foto: René Lind Gammelmark