GGIF’s 2. divisions håndboldherrer tævede Silkeborg Voel KFUM

Foto: René Lind Gammelmark

GGIF’s 2. divisions håndboldherrer er efter torsdagens håndbolkamp mod Silkeborg Voel KFUM stadig ubesejrede.

Det var sidste hjemmekamp for herrerne i 2019.

Der var knald på til aftenens kamp i Lynghallen, hvor kampen endte med en storsejr til hjemmeholdet på ikke mindre end 33-21 hvilket må siges at være flot.

De to hold mødtes den 12. september til en træningskamp i Lynghallen og her var resultatet at GGIF vandt med 27-20 over gæsterne.

Nedenfor kan du læse referatet fra kampen som GGIF har skrevet

GGIF overvintrer på førstepladsen.

Torsdag aften blev sidste kamp i 2019 for GGIF’s 2. divisionsherrer spillet. Hjemme i Lynghallen blev det til en sejr over rækken bundhold, Silkeborg Voel på 33-21. Hermed kan GGIF sætte et flot punktum efter at have mødt alle hold i rækken. Kun et enkelt point er blevet tabt, og derfor kan GGIF nu gå på julepause på rækkens førsteplads.

Silkeborg kom til dagens kamp med kun en enkelt sejr i bagagen, og det var fra kampens start tydeligt hvorfor. Kampen var knapt fløjtet i gang, før GGIF havde bragt sig foran 5-1. Silkeborg forsøgte sig med flere forskellige offensive forsvarsopstillinger, men GGIF spillede sig til store chancer i hvert eneste angreb, og da der samtidig var stor skarphed i de frie afslutninger, så blev det en halvleg, hvor GGIF scorede rigtig mange mål. Forsvaret stod dog ikke ligeså skarp som i de forrige kampe, og Silkeborg havde gennem halvlegen lidt for let ved at lave mål. GGIF kunne derfor ikke rigtig trække helt afgørende fra, men kunne dog gå til pause foran 20-14.

I anden halvleg begyndte det samme mønster, som GGIF har oplevet i de forrige kampe mod bundholdene i rækken. Silkeborg fik svært ved at lave mål, og begyndte derfor at spille lidt længere angreb, der trak lidt af tempoet ud af kampen. Angrebsmæssigt var spillet ikke ligeså flydende og godt for GGIF, men man havde dog stadigvæk forholdsvis nemt ved at lave mål. Der blev derfor mulighed for at prøve forskellige opstillinger og spillere, og undervejs i kampen var der derfor spilletid til 2 U19-spillere, Sune Skovsen og Mikkel Molbech. Sune kom ind og leverede en solid defensiv indsats på backen i forsvaret, og når GGIF kom i angrebet kom Mikkel ind og leverede en god indsats med blandt andet to flotte assists. Slutresultatet blev 33-21.

Flemming Pedersen kunne efter kampen kigge tilbage på en pointmæssig flot halvsæson: ” Ser man bort fra det lidt specielle pointtab mod GOG, har halvsæsonen været perfekt ud fra et resultatmæssigt perspektiv. Det var desuden dejligt, at vi fik sat over 30 mål på måltavlen i dag, samt at vi igen kunne give værdifuld spilletid og lærepenge til vores unge U19-spillere. Nu skal vi bruge pausen på at få banket fysikken på plads, så vi er klar til den resterende del af sæsonen”.

Målscorer:
Daniel Jørgensen 8
Hjalmar Andersen 6 mål
Bjarke Nybo 6 mål
Jacob Pedersen 4 mål
Thomas Theilgaard 4 mål
Rolf Ravn 2 mål
Frederik Nielsen 2 mål
Emil Larsen 1 mål

Klik på billederne under artiklen for at se dem i stor størrelse.