Sikke en fest, se alle billederne: Kontakten holdt julefest på Mødestedet

Foto: René Lind Gammelmark

53 voksne og 49 børn deltog i Kontaktens Julefest på Mødestedet i Grindsted søndag den 8. december 2019.

Der var en fantsatisk stemning , og mange af børnene kendte både julesamler og julesange, hvilket betød af de sang med på sangene på bedste vis.

John Skou holdt tempoet oppe, for han dansede om juletræet med børnene, alt imens han også sang, mens Birgitte Antonius spillede på keyboardet.
Det var også John der inden sidste sang tog en tur rundt i lokalet, med en stor flok børn bag sig, for der var ingen der skulle sidde og kigge ved bordene, for de skulle med op for at danse rundt om træet. Efter juletræsdansen var færdig, var det tid til en gang hjemmelavet ris alamande, hvor der var puttet nogle hele mandler i så der var nogen der kunne vinde en mandelgave.

Det var første gang at Kontakten havde hyret professionelle musikere ind, og det var en kæmpe succes, for Både John Skou og Birgitte Antonius gjorde det super godt. Tidligere var der en ghettoblaster der stod og spillede julemusik, og der blev sunget nogle julesange fortalte Ratsch.

Opbakningen fra gæsterne var stor, og det var tydeligt at se at både børn og voksne hyggede sig.

Sådan et arrangement kan ikke lade sig gøre uden en hel del frivillige hjælpere, og de gjorde deres til at det skulle blive en fantastisk julefest. Allerede fra kl. 10 om formiddagen gik de frivillige igang med at lave mad, pynte borde, og en gruppe af Syriske kvinder pyntede juletræet.

Foto: Jeyarajah Rasiah

Eigil Hvid Olsen formand for Kontakten og Jeyrajah Rasiah var godt tilfredse med det store fremmøde.

Klik på billederne under artiklen for at se dem i stor størrelse