Juleafslutning med en masse julemusik

Privatfoto

Julen nærmer sig med hastige skridt og i den anledning blev der i søndags d. 15. december afholdt den årlige juleafslutning af Det Tamilske Samordnings Udvalg i Grindsted og Omegn. 

Imens Aulaen på Vestre Skole blev dækket op med stole, borde og juledekoration, var de juleglade børn helt ivrige med at slå en 6’er og tage gaver fra hinanden.

Ved middag var der fællessamling i Aulaen, hvor mere end 70 børn og voksne mødte op. Der blev serveret æbleskiver og julekager inden der blev skudt gang i noget juleunderholdning. Buffetbordet var fyldt op med varmt julemad og tamilsk mad, der var medbragt af forældrene. Der blev spillet julebanko med præmier til vinderne, hvorefter alle dansede rundt om juletræet sammen med julemanden, mens der blev sunget julesange. Efterfølgende blev der serveret risalamande. Alt i alt var det en hyggelig dag med masser af juleglæde skriver DTSU i en pressemeddelelse.

Privatfoto